Părerea gălăţenilor: Boldea a fost ajutat de autorităţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Ce cred gălăţenii despre modul în care a lucrat Boldea în afacerea Aviasan am aflat dintr-un raid prin oraş. Aproape toţi cetăţenii cu care am vorbit ne-au spus că acesta nu putea acţiona singur şi cu siguranţă a avut un sprijin pe mai multe planuri, implicaţi fiind politicienii, funcţionari publici sau autorităţile locale.

Nicolae Leonte (profesor): „E mai mult ca sigur că acesta a fost ajutat. În afaceri de o asemenea anvergură, nu se acţionează de unul singur. Este un proverb: căutaţi partidul pe care l-aţi votat şi o să găsiţi şi răspunsul”.

Doamna Bontea (pensionară): „Deputatul nu a lucrat de unul singur. Nu ştiu despre ce instituţii este vorba, dar a fost ajutat”.

Adrian Sârbu: „E greu de spus, dar mai mult ca sigur că a fost cineva de la un nivel foarte înalt care l-a ajutat”.

Emil (pensionar): „A ajuns la acest nivel pentru că a acţionat fără niciun ajutor. Eu cred că nu a fost ajutat. Dacă mai lucra cu cineva, era mai dificil: se afla mai repede. Adică situaţia era estompată din timp dacă avea sprijin”.

Vasile Savin (profesor): „Sunt fostul lui profesor şi cred, fără discuţie, că a fost ajutat. Altfel nu se putea, pentru că orice afacerist are pe cineva în spate”.

Citit 1466 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.