Un şofer fără permis a fost arestat după ce a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer fără permis a fost arestat după ce a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragedia s-a petrecut pe DN 24 D, pe raza comunei Bălăbăneşti. Ion P., de 24 de ani, din Folteşti, s-a urcat la volanul unei maşini cu toate că nu avea permis de conducere şi a plecat la plimbare împreună cu un prieten, Cătălin I., de 18 ani. Când a ajuns la intersecţia cu DJ 242, şoferul neexperimentat a vrut să vireze stânga, dar a pierdut controlul volanului şi a lovit violent indicatoarele rutiere aflate în afara părţii carosabile.

În urma impactului, tânărul de 18 ani, pasager pe locul din dreapta, a murit pe loc. Ion nu a mai stat să aştepte venirea poliţiei şi a fugit imediat de la locul evenimentului.

“Conducătorul auto a fost identificat de către poliţişti, după câteva ore, pe raza comunei Rădeşti. În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit că Ion P. nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a menţionat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Citit 3014 ori Ultima modificare Joi, 19 Aprilie 2012 11:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.