Strada Oţelarilor se închide! A fost aprobată devierea circulaţiei în Micro 19
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Strada Oţelarilor se închide! A fost aprobată devierea circulaţiei în Micro 19
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisia de Siguranţă a Circulaţiei în Municipiul Galaţi întrunită ieri la Primărie pentru a analiza solicitarea de redirecţionare a traficului rutier de pe strada Oţelarilor a decis ca artera să fie închisă începând cu data de 30 aprilie şi până pe 1 septembrie 2012. Odată cu porţiunea de bulevard cuprinsă între strada Stadionului şi strada Victor Vâlcovici, tot până la începutul lunii septembrie va fi interzis traficul şi pe strada Stadionului, până la bulevardul Brăilei.

Restricţionarea traficului rutier s-a impus ca o necesitate pentru a se putea asigura în condiţii optime organizarea şantierului deschis în scopul modernizării străzii Oţelarilor, parte a unui proiect de 10 milioane de euro în care sunt incluse şi străzile Stadionului, Frunzei si Gheorghe Asachi.

Constructorul şi municipalitatea au revenit asupra deciziei de a restricţiona parţial traficul rutier pe strada Oţelarilor după ce marţi, 17 aprilie, un muncitor angajat al SC Tancrad, societatea care execută lucrarea, a fost ucis de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el. Din primele concluzii, se pare că una dintre cauzele care au determinat tragedia au fost trepidaţiile produse de maşinile care circulau prin zonă.

Citit 3732 ori Ultima modificare Joi, 19 Aprilie 2012 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.