Vineri, la Galaţi şi Tecuci: Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, la Galaţi şi Tecuci: Bursa generală a locurilor de muncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”. Evenimentul, care se va desfăşura, în acelaşi timp, şi în Tecuci (la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie), se adresează atât angajatorilor, cât şi potenţialilor angajaţi. În Galaţi vor participa 16 agenţi economici, cu 241 de locuri de muncă în mai multe domenii. La Tecuci sunt libere 79 de posturi, oferite de 19 angajatori.

Citit 3779 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2012 09:23

4 comentarii

 • postat de LORENA
  Vineri, 27 Aprilie 2012 12:03
  SUNT DUBLU LICENTIATA , CU MASTER, AM INVATAT PE BRANCI, INVAT SI DAU EXAMENE SI-N ZIUA DE AZI, SI-MI CAUT UN LOC DE MUNCA "NEGUNOIER" DE 10 ANI, INSA FUNCTIONEAZA TOT SISTEMUL PCR.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristian
  Joi, 26 Aprilie 2012 14:20
  Sunt de acord intr-u-totul cu interlocutorii de mai sus. In Romania si in mare parte din societatile indiferent de natura acestora se angajeaza doar pe "pile" sau "plicuri consistente". Poti sa ai experienta, poti sa ai dimplome poti sa ai e vrei daca nu ai bani sau cunostinte sau bani nu conteaza nimic. Eu m-am convins personal.Oriunde am aplicat indifernt de experienta sau cunostinte sau diplome nici macar nu au sunat. Sunt publicate sau se scot la fata pentru ca asa cere legislatie ca in rest, totul e o mizerie. E greu cu noi.In afara poti sa ai 7 scoli si 100 de diplome....practica omoara tot. Nu sti sau nu promiti sau macar ca poti fi un anagajat model si care sa aduca in mod direct sau indirect castig societatii nici nu ai ce cauta. Poti sa fi si tata directorului.
  Rusine tuturor angajatorilor de pe piata romaneasca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ADI
  Joi, 26 Aprilie 2012 13:06
  SUNT DE ACORD, CU PERSOANA DE MAI SUS, AM MERS SI EU LA CATEVA TARGURI DE ASTEA, NU M-A SUNAT NICIODATA! AM STUDII SUPERIOARE, INSA AM DEPUS SI LA JOB-URI MAI DE JOS!
  0
  0
  Raportează
 • postat de FARA NUME
  Joi, 26 Aprilie 2012 09:44
  AM 50 DE ANI FACULATAE SI MASTER SI CAUT UN SERVCI DE 4 ANI..AM MERS LA MULTE ASEMENEA INTALNIRI CU ANGAJATORI..DAR CEEA CE SE OFERA SUNT DOAR GUNOAIE, ASA CUM NOI ARUNCAM DESEURILE LA GUNOI, ASA OFERTA GASESTI AICI, SE INDEPLINESTE DOAR O FORMALITATE, ADEVARATELE POSTURI SE OCUPA DOAR PRIN PILE SI BANI MULTI LA NUMAR!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.