Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii
Gălăţenii care au avut ghinionul ca în ultimele două săptămâni să constate că benzina din rezervor le-a dispărut ca prin farmec pot acum răsufla uşuraţi! Poliţiştii au reuşit să dea de urma a doi tineri care se ocupau cu furtul de combustibil din autoturisme, aceştia fiind depistaţi pe strada Frunzei, la câteva minute după ce dăduseră o nouă lovitură.
Ceea ce i-a dat de gol pe Valentin C., de 32 de ani şi Robert M., de 20 de ani, au fost un bidon plin cu zece litri de benzină, două PET-uri goale şi un furtun de trei metri. Cei doi au fost preluaţi de poliţiştii de la Compartimentul Furturi din Auto, oamenii legii având suspiciuni că au în faţă hoţi cu experienţă.
"În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi suspecţi au sustras combustibilul respectiv din rezervorul unui autoturism parcat pe strada pe care fuseseră depistaţi. Cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt suspecţi de comiterea altor şapte fapte similare, în perioada 22 aprilie - 10 mai, când, prin forţarea buşonului, au sustras combustibil din rezervoarele autoturismelor", ne-a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Valentin şi Robert au fost reţinuţi de procurori şi prezentaţi Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii le-au dat mandate pe 29 de zile pentru furt calificat.
Citit 2549 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 19:39

5 comentarii

 • postat de pagubitu Luni, 14 Mai 2012 08:58 Link la comentariu
  0
  0

  Se fura din rezervoare chiar si ziua nu numai noaptea.
  Politia sau jandarmeriaria sa fileze si parcarea mare de la combinat deoarece acolo am ramas de trei ori fara benzina in rezervor. Am inteles ca tot in grup de doi- trei actioneaza pentru ca au fost vazuti deja de cineva. Sincer eu cred ca situatia a c-am scapat de sub control cu furturile auto de tot felul. Inainte se mai faceau controale prin targuri si se temeau sa vinda furaciuni dar acum politia e mana in mana cu marii mafioti si pot actiona linistiti.
  O sa ajungem sa ne facem singuri dreptate la asemenea cazuri ca doar asa se vor potoli puturosii si smenarii care nu au chef de munca. Pai de ce sa te rupi o luna pe santier cand poti castiga dublu in doar cateva bufuri.

  Raportează
 • postat de CAMERE DE SUPRAVEGHERE,TATAIE!NU ACOPERIȚI INFRACȚIUNILE DE FRONTIERĂ DE CONTRABANDĂ!SUNTEM ORAȘ DE FRONTIERĂ VULNERABIL! Sâmbătă, 12 Mai 2012 13:32 Link la comentariu
  0
  0

  Într-adevăr,camerele de supraveghere în oraș este o soluție,dar autoritățile nu le montează pentru că atunci ar fi ușor de depistat activitatea infracțională specifică unui oraș de frontieră unde traficul de tot felu este una din sursele de venit pe plan local încurajat de autoritățile locale de stat sau locale,inclusiv prin montarea garajelor în număr mare,multe fiind depozite de marfă de contrabandă sau furate unde proprietarul nici nu se mai cunoaște prin vânzări repetate.

  Raportează
 • postat de Vali Sâmbătă, 12 Mai 2012 10:18 Link la comentariu
  0
  0

  Camere, camere si iar camere! (de supraveghere)
  cu 30.000 lei noi montezi 50 de camere performante cu vedere pe timp de noapte cu conectare la internet cu sisteme de alarma si audio ambiental! (in pret intra echipamentele, manopera TVA etc adica tot)
  Unde esti tu Tepes sa tragi putin in teapa incompetentii care ne conduc???

  Raportează
 • postat de ariciul Sâmbătă, 12 Mai 2012 09:08 Link la comentariu
  0
  0

  pe ala de 20 intaleg.nu are experienta in nimic,nu il angajeaza nimeni si daca il angajeaza ori nu il plateste ori ii scoate ochii cu 2-300de ron.pe celalalt nu.alaaaa la puscarie ca daca-l prindeam io la rezervor taaare ma tem cai dadeam sa bea vreo doua kile sii dadeam foc.

  Raportează
 • postat de icsulescu Sâmbătă, 12 Mai 2012 00:40 Link la comentariu
  0
  0

  Sa li se taie miinile.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.