Adolescentă călcată peste picior de o autoutilitară

Adolescentă călcată peste picior de o autoutilitară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns în stare critică la Serviciul Urgenţe al Spitalului Judeţean Galaţi, după ce o autoutilitară a trecut cu roata peste piciorul ei. Din spusele martorilor, citaţi de Poliţia Tulcea, cu puţin înainte de producerea accidentului fata tocmai ieşise dintr-un magazin, fiind însoţită de mama ei. Întâmplarea nefericită a avut loc pe 15 mai, în jurul orei 18.00.

„Iulian S., de 34 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe raza comunei I. C. Brătianu. Din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat pe acostament şi a lovit-o pe minoră. Şoferul avea permis de conducere valabil şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. I-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a informat Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Victima a fost preluată de peste Dunăre de un echipaj al SMURD, care a transportat-o la spital. După ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fata a rămas internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde este ţinută sub o atentă supraveghere medicală.

Citit 1495 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2012 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.