UPDATE - Un crater cu diametrul de peste 10 metri a apărut pe strada Oltului! (FOTO/VIDEO)
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

UPDATE - Un crater cu diametrul de peste 10 metri a apărut pe strada Oltului! (FOTO/VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE 11:30 - Reprezentanţii Apă Canal susţin că s-a reluat alimentarea cu apă pentru locuitorii de pe cele şapte străzi aflate în apropierea avariei de pe strada Oltului. În continuare vor rămâne fără apă potabilă în jur de zece locuinţe de pentru alimentarea cărora Apă Canal va instala o cişmea.


UPDATE 11:00 - Consumatorii de pe şapte străzi nu au apă potabilă în urma surpării de pe strada Oltului. Potrivit reprezentanţilor Apă Canal, afectaţi sunt gălăţenii care locuiesc la blocurile şi casele pe pe străzile Vădeni, Mioriţei, Iasomiei, Turturelelor, Narciselor, Argeş şi Oltului. La faţa locului sunt echipaje de Poliţie Rutieră care dirijează circulaţia pe străzile adiacente, precum şi reprezentanţi ai societăţii Apă Canal, care evaluează situaţia şi stabilesc măsurile pentru limitarea surpării precum şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Video: Ionatan Ţuţu

Conform declaraţiilor reprezentanţilor Apă Canal, conducta de apă are o vechime de 32 de ani, iar cea de canalizare, de 25 de ani, în condiţiile în care durata medie de viaţă a unei astfel de conducte este de circa 50 de ani. 


10:13 - O groapă cu diametrul de peste 10 metri a apărut în asfalt, pe strada Oltului, în apropierea restaurantului Cina. Surparea s-a produs marţi dimineaţă, cel mai probabil, după ce o conductă de apă s-a spart. Oamenii care locuiesc în zonă susţin că alimentarea cu apă este oprită în acest moment. "Am trecut cu maşina pe aici şi totul părea în regulă. Peste cinci minute a apărut groapa asta. Nu mi-a venit să cred, a declarat unul dintre şoferii care circula prin acea zonă. Traficul a fost deviat.


Strada Oltului a fost refăcută în urmă cu aproximativ un an de către de Vega ’93, iar lucrările au costat 310.000 de euro fără TVA, la o lungime de 1,6 km.


Citeşte şi - La nici un an de la asfaltare - Pe strada Oltului va curge cu remedieri


Citit 9489 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2012 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.