70 de jandarmi vor face ordine la hramul mănăstirii Buciumeni! Vezi ce reguli vor trebui să respecte participanţii

70 de jandarmi vor face ordine la hramul mănăstirii Buciumeni! Vezi ce reguli vor trebui să respecte participanţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de pelerini sunt aşteptaţi luni, 4 iunie, la manifestările religioase prilejuite de hramul Mănăstirii Buciumeni, motiv pentru care forţele de ordine au luat o serie de măsuri sporite pentru ca adunarea să se desfăşoare fără incidente.

Jandarmii au trasat deja o serie de reguli pe care ar fi bine să le respectaţi pentru a nu întâmpina probleme. Astfel, autocarele cu copii vor trebui să staţioneze pentru foarte scurt timp la baza aleii ce duce spre mănăstire şi apoi vor fi parcate pe segmentul de drum judeţean de la Troiţă spre tabăra de la Buciumeni.

Credincioşii care vor merge cu maşina la mănăstire trebuie să ştie că nu vor avea acces cu acestea în curtea lăcaşului de cult, locul destinat parcării autoturismelor fiind imaşul de la intrarea în Pădurea Buciumeni, pe partea dreaptă. Persoanele cu handicap vor fi preluate de la intrarea în pădure şi transportate la locul desfăşurării slujbei prin grija jandarmilor. Jandarmeria Galaţi le recomandă cetăţenilor participanţi la evenimentul religios păstrarea ordinii şi liniştii publice în zona lăcaşului de cult, precum şi respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi ale personalului mănăstirii.

Citit 1858 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iunie 2012 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.