VIDEO - Incendiu violent la un service de la Vânători! Pagubele se apropie de patru milioane de euro

VIDEO - Incendiu violent la un service de la Vânători! Pagubele se apropie de patru milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezastru la sediul unui service auto de la Vânători! Un incendiu deosebit de violent care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică a făcut scrum afacerea, dar şi mai multe autoturisme aflate la firmă pentru reparaţii. Focul care a cupriuns toate clădirile service-ului a fost observat de un trecător în jurul orei 3.30. Omul a anunţat pompierii, opt autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, o maşină de la descarcerare şi scara rulantă deplansându-se la faţa locului pentru stingerea focului.

"Întreaga operaţiune, care a fost deosebit de complexă, a durat până în jur de ora 9.00, când a fost lichidat incendiul. La sosirea echipajelor, flăcările cuprinseseră clădirea administrativă, hala, situate pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, şi mai multe autoturisme. De asemenea, luase foc şi un autocamion, care din cauza pericolului de explozie pe care îl reprezenta a fost stins cu prioritate. Pompierii au fost cei care l-au salvat şi pe paznicul service-ului, care a fost găsit dormind într-o maşină, lângă hală", ne-a precizat cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

În urma incendiului izbucnit, se pare, din cauza unor probleme la cuptorul de uscare de la vopsitorie, au ars cele două clădiri ale societăţii şi 16 autoturisme. De asemenea, trei maşini au fost avariate. Potrivit primelor estimări, prejudiciul este unul imens: 2,1 milioane de euro contravaloarea halei, 1,5 milioane de euro utilajele şi circa 100.000 de euro, maşinile distruse. Dacă informaţiile potrivit cărora patronul nu avea asigurare decât pentru o parte a halei, proprietarii maşinilor arse vor trebui să se bazeze ori pe propriile asigurări ori să îl acţioneze în judecată pe administrator.

Citit 5612 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2012 15:58

7 comentarii

 • postat de cezar112008
  Luni, 18 Iunie 2012 23:12
  pardon, cumatrul e de la OMNIASIG
  0
  0
  Raportează
 • postat de cezar112008
  Luni, 18 Iunie 2012 23:10
  auzi cica paznic era cumnata-su ))) si pe de asupra, seful de la asirom unde este asigurat este cumatru-su ))) se cam leaga nu, daca mai ne amintim si de incendiul de aum 2 ani de la aceeasi firma...? As face o socoteala, cand a achizitionat utilajele/dotarile probabil acum 5 ani, suma contractata de la banca sa zicem era tot de 4 milioane euro, dar leul e acum 44.640, iar atunci doar 35.000...dak ia dauna totala ia conform primei de asigurare exact suma asigurata, adik cele 4 mil euro, adica cea contractata...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cineva de undeva
  Luni, 18 Iunie 2012 22:12
  Service-ul a mai ars intradevar acum ceva timp, iar dupa reconstructie a fost dotat cu avertizoare de incendiu, iar service-ul era asigurat, ca si la incendiu de data trecuta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dragos
  Luni, 18 Iunie 2012 13:11
  parca a mai ars odata serviceul asta!
  acum vreo 2 ani.
  tot prin zona aia.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Luni, 18 Iunie 2012 04:18
  Astia trebuiesc bagati in puscarie, este sigur un incendiu aranjat pentru ca , aparatura nu era asa de scumpa, nu exista acte doveditoare sau posibilitatea de verificare sigura a bunurilor iar acesti sarlatani lucreaza mana in mana cu unii sefi de la asigurare unde se trag tunuri adevarate nu excrocherii de 2-3 mii de euro. Daca nu ma insel, sediul firmei de asigurari era prin Tig.2 unde un excroc tagan era director.
  0
  0
  Raportează
 • postat de exert auto service
  Duminică, 17 Iunie 2012 22:27
  EXPERT AUTO ....... ha ..., ha......, ha ... , am ras cu lacrimi de acest articol ....
  A fost 100 % aranjat acest incediu , avea asigurare la bunuri mobile si imobile fullll ..... cu acest gen de '' incidente'' se ocupa dl patron din 96 pana acum .....
  Imi doresc ca organele competente ..... sa-si faca treaba , DE VOR.
  0
  0
  Raportează
 • postat de La așa investiție putea pune un sistem automat de stingere sau sesizoare de fum.
  Duminică, 17 Iunie 2012 13:42
  Foarte bine ! Pentru că așa este ,,Dorel-Patronel-românel-Prostăvel'' !!! L așa investiție cu mulți euro putea să monteze un sistem automat de stingere a incendiilor cu sprinklere sau măcar sesizoare de fum pentru avertizare timpurie sau (și) camere de supraveghere a încăperilor pentru paznic,paznic plătit puțin și fără posibilitate de patrulare prin încăperile vulnerabile la aprindere necontrolată pentru că un fraier o fi uitat cuptorul deschis sau nesupravegheat.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.