Mihail Boldea a fost externat, starea lui de sănătate este una bună
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Mihail Boldea a fost externat, starea lui de sănătate este una bună
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihail Boldea a fost externat luni dimineaţă, starea lui generală fiind bună. Acesta a fost adus la Spitalul de Urgenţă „Sf.Ap. Andrei” joi după ce i s-a făcut rău. „Toate analizele sunt bune: potasiul a crescut, creatinina şi ureea s-au normalizat. Diagnosticul final este stare de deshidratare cu tulburări electrolitice, insuficienţă renală acută şi ulcer duodenal. În starea în care este, poate suporta regimul de detenţie. De asemenea, are anexat la biletul de externare dieta pe care trebuie să o urmeze”, a declarat dr. Gabriela Popescu, medicul care s-a ocupat de pacientul Boldea.

Informaţii privind starea de sănătate a deputatului aşteaptă şi medicul său de familie. „Deocamdată aştept ca medicii să îmi comunice şi mie diagnosticul final, în calitate de medic de familie al acestuia. Dacă mergem pe supoziţia că are ulcer duodenal, el va avea nevoie de un regim alimentar corespunzător”, a explicat dr. Valentin Boldea, director al Direcţiei de Sănătate Publică.

Conform informaţiilor furnizate de Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, lui Mihail Boldea i se va asigura pe perioada de detenţie regimul alimentar prescris de medici.

Citit 2023 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2012 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.