UPDATE Trafic restricţionat pe Faleza Superioară (VIDEO / GALERIE FOTO)

UPDATE Trafic restricţionat pe Faleza Superioară (VIDEO / GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 22.50 -  Echipele de intervenţie vor acţiona până la degajarea completă a străzilor

Primăria Municipiului Galaţi analizează continuu situaţia generată de furtuna din seara zilei de marţi. Vestea bună este că nu s-au înregistrat victime, însă până la ora 20.30 au fost raportaţi 80 de arbori doborâţi de vânt şi nouă autoturisme avariate.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Galaţi, dupa evacuarea apei din groapa de pe Bulevardul Marii Uniri (Faleză, zona Elice), circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri, pentru a preîntâmpina o eventuală surpare. Traficul a fost deviat pe breteaua dintre Hotel Vega şi Prelungirea Traian.

Deasemenea, tot pe Bulevardul Marii Uniri, taluzul Falezei superioare s-a surpat pe o lungime de patru metri iar circulaţia pietonală este restricţionată.

Echipe ale SC Gospodarire Urbană, Ecosal şi ISU Galaţi, cu sprijinul Electrica, lucrează pentru degajarea străzilor blocate de copacii doboriţi de vijelie. Se lucrează pe bulevardul George Coşbuc, în zona blocurilor M1, M2, la intersecţia dintre strada Brăilei şi strada Roşiori, pe strada Prelungirea Traian şi pe strada Armata Poporului. Urmează strada Morilor, unde sunt trei arbori doboriţi şi strada Cuza, blocată de un plop căzut în zona Casei Memoriale Cuza. Primarul Marius Stan a solicitat sprijin şi de la Primăria Brăilei, de unde urmează să ajungă în Galaţi o echipă dotată cu drujbe, pentru degajarea străzilor blocate de arborii doborâţi de vânt. În această noapte, echipele de intervenţie vor acţiona până la degajarea completă a străzilor blocate.

Situaţia generată de furtuna din seara zilei de luni va fi analizată de conducerea Primăriei Municipiului Galaţi şi pe parcursul zilei de marţi. (Anca Melinte)


 

UPDATE ORA 19.20 - Pentru a evita producerea unor eventuale surpări suplimentare, pe Faleza Superioară a fost restricţionat traficul rutier pe sensul de mers Micro 19 - Port. 


UPDATE ORA 18.45 - La Primăria Galaţi a fost organizat un comandament condus de primarul Marius Stan pentru a fi luate măsurile necesare rezolvării problemelor apărute în municipiu, în urma fenomenelor meteorologice din această după-amiază. La întrunire participă city managerul Aurel Vlaicu şi reprezentanţi ai Apă Canal, Ecosal, Gospodărire Urbană, Transurb şi ISU. (Anca Melinte)

 


UPDATE ORA 17.35- Vijelia din această după-amiază a smuls o parte din acoperişurile blocurilor de la "P-uri". În aceeaşi zonă, un copac a căzut fix pe o cabină telefonică. 


Ploaia şi grindina care au căzut peste Galaţi în această după-amiază au paralizat traficul rutier. Din cauza inundaţiilor produse, arterele din Centru au fost blocate instantaneu de un strat de o jumătate de metru de apă, şoferii rămânand captivi în propriile autovehicule.

În zona Trei Star, un copac a căzut secerat direct pe strada Brăilei. La scurt timp, pe internet au fost postate mai multe filmuleţe după această ploaie de vară.

Un echipaj al "Vieţii libere" se află în oraş, pentru a vedea ceea ce s-a întâmplat.

 

 

 

 

Citit 8381 ori Ultima modificare Joi, 02 August 2012 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.