Un contrabandist care se aproviziona din "piaţa ruşilor" a fost prins cu sacul de ţigări în gară

Un contrabandist care se aproviziona din "piaţa ruşilor" a fost prins cu sacul de ţigări în gară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ţigările moldoveneşti, ieftine şi de proastă calitate, au o căutare nemaipomenită mai cu seamă în localităţile în care populaţia are un nivel foarte scăzut de trai. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul brăilean Ianca, a bătut drumul până la Galaţi pentru a ajunge să cumpere marfa de la moldovenii care aduc tutun ilegal de peste Prut, pe care să o vândă mai apoi în localitatea natală. După o scurtă vizită în piaţa din Micro 17, brăileanul s-a îndreptat spre Gara CFR Galaţi având asupra sa mai multe sacoşe pline cu pachete de ţigări mărcile MT şi Plugarul. Pe când aştepta trenul care să-l ducă acasă, a dat nas în nas cu poliţiştii.
"Lucrătorii postului de Poliţie TF din gara CFR Galaţi i-au verificat bagajele cetăţeanului şi au constatat că acesta avea 170 de pachete de ţigări de provenienţă moldovenească. Bărbatul a declarat că le cumpărase de la moldoveni pentru a le revinde la Ianca", a precizat inspectorul Nicuşor Done, de la Biroul Poliţie Transporturi Galaţi.
Potrivit sursei citate, marfa a fost reţinută în vederea confiscării, iar brăileanul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Citit 2050 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iulie 2012 16:16

2 comentarii

 • postat de nefumator
  Luni, 23 Iulie 2012 01:27
  Comercianți la negru pe langa cei care ar trebui sa-i dea pe mana politiei. Din contra! Oriunde vezi asemenea puncte de trafic. Care-i reteaua?
  0
  0
  Raportează
 • postat de mioara
  Duminică, 22 Iulie 2012 15:19
  Merg zilnic in piata micro 17.Jumatate din tarabagii vind tigari de contrabanda,ba chiar te acosteaza-Tigari Doamna?
  Totul e atit de vizibil,nimeni nu-i deranjeaza.Coruptie...din toate pozitiile!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.