Directoarea CAS Galaţi, farm. Olimpia Buzia, eliberată din funcţie
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Directoarea CAS Galaţi, farm. Olimpia Buzia, eliberată din funcţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma unei decizii a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), directoarea Casei de Sănătate (CAS) Galaţi, farm. Olimpia Buzia, a fost eliberată din funcţie. Decizia s-a dat la nivel naţional, toţi managerii caselor judeţene de sănătate fiind demişi. Motivarea deciziei constă în faptul că, în data de 24 iulie, au fost modificaţi indicatorii de performanţă. O prevedere legală şi o clauză din contractul de mandat specifică faptul că atunci când aceşti indicatori se modifică cu mai mult de 50 la sută se produce revocarea mandatului.

„Aceasta este a cincea oară când mi se întâmplă să fiu eliberată din funcţie. Din acest motiv, nu am fost chiar atât de surprinsă la aflarea veştii. Casa de Asigurări de Sănătate Galaţi şi-a îndeplinit mereu indicatorii, fiind dată ca exemplu celorlalte CAS-uri din ţară. Acum urmează să se organizeze un nou concurs pentru ocuparea acestui post”, ne-a explicat farm. Olimpia Buzia.

Până la aflarea rezultatelor concursului, funcţia de director interimar a CAS Galaţi este ocupată de directorul economic, Iulia Petcu.

Citit 7436 ori Ultima modificare Luni, 30 Iulie 2012 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.