Crima unui gălăţean a îngrozit Spania! Povestea grădinarului devenit asasin

Crima unui gălăţean a îngrozit Spania! Povestea grădinarului devenit asasin
Foto: Facebook
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
  • Tânărul s-a sinucis la scurt timp după ce a înjunghiat-o pe fată * Vasilică Staicu lucra de trei ani pentru tatăl victimei

Destin frânt la numai 22 de ani pentru un gălăţean plecat în Spania pentru o viaţă mai bună! La finele săptămânii trecute, Vasilică Staicu a scris un nou episod al seriei de întâmplări care le-au atras conaţionalilor noştri oprobriul public peste graniţe.

Totul ar fi pornit de la o pasiune ascunsă pe care tânărul ar fi făcut-o pentru fiica patronului său, în cei trei ani de când lucra ca grădinar în casa omului de afaceri din Castro Urdinales, în nordul Spaniei. Leire Gutierrez-Barquin (foto prima din dreapta) era cu şase ani mai în vârstă decât Vasilică, dar asta nu l-a împiedicat să nutrească faţă de ea sentimente dincolo de limitele cordialităţii, gânduri accentuate, se pare, de faptul că cei doi se întâlneau frecvent la fabrica unde aveau de îndeplinit sarcini comune.

Fabrica a fost, potrivit presei spaniole, scena în care s-a consumat scena în urma căreia Leire şi-a pierdut viaţa. Pe 3 august, pe când erau singuri în hală, Vasilică a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de trei ori pe tânără, după care, cu un stivuitor, i-a ascuns trupul în nişte lăzi. Cuprins de remuşcări, Vasilică a mers mai apoi în casa în care patronul său îi oferise o cameră, nu departe de fabrică. Acolo şi-a sunat fratele şi i-a spus ce a făcut, după care s-a sinucis. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit la scurt timp după ce cadavrul fetei a fost găsit în hala fabricii de către poliţişti.

Tânărul gălăţean a lăsat un bilet de adio prin care îi cerea iertare tatălui fetei, cel care i-a oferit şansa de a-şi câştiga pâinea în Spania.

Trupul neînsufleţit al lui Vasilică Staicu va fi repatriat în aceste zile pentru înmormântare.

Citit 4187 ori Ultima modificare Marți, 07 August 2012 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.