UPDATE Moarte violentă pentru un fost judecător din Tecuci

UPDATE Moarte violentă pentru un fost judecător din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 11.50 - Sesizarea a fost făcută luni seara la ora 18.00 de nepotul victimei, care a fost anunţat de vărul din Bârlad al fostului judecător. Bărbatul de 86 de ani a fost găsit de poliţişti ghmeuit, într-una din camerele locuinţei în care trăia singur de opt ani. În urma autopsiei, s-a aflat că bărbatul a suferit o fractură de mandibulă care s-a extins până la baza craniană şi mai multe fracturi intercostale. Conform anchetatorilor, conflictul dintre ucigaş şi victimă a început în bucătărie, unde au fost găsite atât urme de sânge, cât şi proteza dentară a fostului judecător. Acesta îşi fierbea laptele care a dat în foc, fiind găsit ars pe aragaz. Anchetatorii merg acum pe cel puţin trei piste în căutarea suspecţilor.


Un fost judecător de la Tecuci, Ionel Bodea, în vârstă de 86 de ani, a fost găsit, ieri seară, decedat în casă.

Conform primelor cercetări de la faţa locului, făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, este vorba despre o moarte violentă.

Procurorii şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale audiază, la această oră, la Tecuci, posibilii martori şi suspecţii.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

Citit 2825 ori Ultima modificare Marți, 21 August 2012 11:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.