A fost recuperată o maşină furată - Mercedes Vito, descoperit la Oancea

A fost recuperată o maşină furată - Mercedes Vito, descoperit la Oancea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Ivan M., în vârstă de 46 ani. Bărbatul conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Republica Moldova.

„În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că seria şasiului autovehiculului figurează ca fiind atribuită unui microbuz, cu aceleaşi elemente de identificare, înmatriculat în România şi semnalat ca fiind furat, semnalare făcută de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Autovehiculul, în valoare de 80.397 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea în vederea continuării cercetărilor. Dosarul penal întocmit pe numele bărbatului a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, care vor dispune măsurile legale în ceea ce priveşte fapta lui Ivan M..

Citit 1331 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2012 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.