UPDATE - Recidivă pe strada Gării - Trafic închis pe neanunţate

UPDATE - Recidivă pe strada Gării - Trafic închis pe neanunţate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 16:30 - Asfaltări până miercuri pe strada Gării

Dacă tot am ratat vestea restricţionării traficului pe strada Gării, măcar vă putem spune (cam) cât va dura. Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria Municipiului Galaţi informează că în zilele de marţi, 11 şi miercuri 12 septembrie vor continua lucrările de asfaltare pe strada Gării. „Astfel, marţi se va asfalta pe segmentul dintre strada Nicolae Bălcescu şi strada Dr. Carnabel iar miercuri pe tronsonul dintre strada Domnească şi strada Mihai Bravu. Ca rute alternative, pot fi folosite străzile Basarabiei şi apoi Doctor Carnabel sau Traian. Primăria cere scuze şoferilor afectaţi de lucrările de asfaltare a străzii Gării şi precizează că până la încheierea lucrărilor, agenţi de circulaţie vor asigura fluidizarea traficului”, se arată în comunicatul de presă.

Tot din ciclul asfaltări, indicat ar fi să evitaţi şi strada Bălcescu. Vestea bună este că până la finele acestei săptămâni lucrările din Centrul oraşului s-ar putea încheia.


 

După ce vineri, la prânz, traficul prin centrul oraşului a devenit un infern - fiind închise pe neanunţate străzile Eroilor (de la sediul Prefecturii până în Piaţa Centrală), Gării (de la "Mioriţa" până la intersecţia cu strada Carnabel) şi Bălcescu (de la intersecţia cu strada Gării până la policlinica de pe Eroilor) - luni dimineaţă municipalitatea a luat-o de la capăt. A fost închisă tot pe neanunţate strada Gării. S-a tras o bandă şi un muncitor cu picamerul a trecut la treabă. Isprava vine taman după ce primarul Marius Stan a ameninţat cu sancţiuni Direcţia Tehnică, cea care răspunde de închiderea străzilor: „Vă garantez că vom da sancţiuni! O să vedeţi! Pentru că dacă o spui o dată, o spui şi a doua oară, se întâmplă şi a treia oară, înseamnă că este ori lipsă de respect, ori iresponsabilitate!”, a declarat Marius Stan. Uite că s-a petrecut şi-a patra oară! Sau a cincea, că poate am mai scăpat vreuna la contabilizare. Se pare că pe strada Gării ar fi acelaşi probleme care sunt pe Bălcescu - branşamente cu scurgeri. Vom reveni cu detalii şi, sperăm noi, o estimare a duratei de restricţionare a traficului.

Citit 1410 ori Ultima modificare Luni, 10 Septembrie 2012 16:35

2 comentarii

 • postat de Marian
  Luni, 10 Septembrie 2012 22:19
  De azi au inceput lucrarile si pe strada Barbosi de la Biserica Sf. Ilie pana in strada prelungirea brailei( capatul lui 9). Vorbim dupa asta in modul in care sa asfaltat strada, trotuarele, ridicarea capacelor de canalizare plus scrimbarea bordurilo. Sunt sigur ca iar veti prezenta un afticol la finalizarea acestei lucrari in care veti critica ca nu sa facut aia si aia sau sa gresit nu stiu ce.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galateanul
  Luni, 10 Septembrie 2012 21:37
  Eu unul cred ca e mai bine asa, decat sa ne rupem masinile prin gropi. Am alta problema: de ce naiba constructorii de la noi nu reusesc sa astfalteze macar o strada ca cei din Braila, a se vedea strada din fata primariei, e mai mare placerea sa te plimbi pe acolo cu masina, o plimbare lina fara hop-uri, trecerile peste linia de tramvai sunt de vis.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.