Vremea se răceşte: "Temperaturile nu vor depăşi 21 de grade Celsius"

Vremea se răceşte: "Temperaturile nu vor depăşi 21 de grade Celsius"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că în zilele de joi şi vineri (20 şi 21 septembrie) se va înregistra o răcire accentuată a vremii.

„Temperatura aerului va marca o scădere accentuată, în cursul zile de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar vineri în restul teritoriului, vremea devenind rece pentru această perioadă din an. Răcirea va fi asociată cu intensificări ale vântului şi ploi temporare”, informează site-ul ANM.

"Pe parcursul zilei de vineri, masa de aer rece va pătrunde şi în partea de sud şi sud-est a ţării, astfel încât vineri putem vorbi de o vreme răcoroasă în toată ţara. Vineri, temperaturile nu vor depăşi 21 de grade în sudul ţării, plecând de la 9 grade în nordul Moldovei. O scădere a temperaturilor se va resimţi şi în Capitală. Vineri, în Bucureşti temperatura nu va mai depăşi 17 grade. De asemenea, este foarte probabil ca în zonele înalte de munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, să apară primele ninsori, primele lapoviţe din acest an”, a declarat meteorologul Gabriela Băcilă, pentru România TV.

Citit 1778 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2012 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.