Tânăr înjunghiat chiar de sărbătoritul la ziua căruia se afla

Tânăr înjunghiat chiar de sărbătoritul la ziua căruia se afla
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dumitru Ţ., un gălăţean în vârstă de 20 de ani, a fost înjunghiat cu un cuţit de un vecin. Băiatul povesteşte că s-a dus la ziua prietenului său, un tânăr de 28 de ani. Dimineaţa, după mai multe sticle de vin băute, gazdei i s-a părut că Dumitru Ţ. s-a uitat prea insistent la prietena lui.

Înarmat cu pistol şi cuţit

„S-a apropiat de mine şi m-a lovit de mai multe ori cu capul în faţă. M-am dus acasă şi i-am povestit fratelui meu geamăn ce s-a întâmplat. La insistenţele lui, ne-am întors la uşa vecinului, pentru a-i explica că nu a reacţionat normal. Şi mai furios, acesta a sărit la mine cu un cuţit şi m-a înjunghiat în partea dreaptă, sub coaste. Avea şi un pistol cu bile în mână. În timpul încăierării e posibil să mă fi împuşcat, pentru că apoi am văzut că aveam o mică rană sângerândă la picior. Pentru că s-a băgat să ne despartă, un alt amic a fost şi el tăiat la braţ”, povesteşte Dumitru Ţ.

Pentru că nu mai putea să respire, mama adolescentului a chemat un echipaj de Ambulanţă. După ce i-a acordat primul – ajutor, băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde a şi rămas internat, în Secţia Chirurgie toracică.

De la purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Lucica Grigorică, am aflat că starea pacientului este bună, momentan nefiind nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Poliţia a deschis deja o anchetă, întocmindu-i suspectului dosar penal pentru vătămare corporală. „Se aşteaptă certificatul medico-legal, pentru a se putea încadra corect fapta”, a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 2627 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2012 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.