Un băcăuan a fost reţinut după ce a lăsat mai multe sate din Galaţi fără semnal telefonic

Un băcăuan a fost reţinut după ce a lăsat mai multe sate din Galaţi fără semnal telefonic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este isprava unui tânăr de numai 19 ani dintr-o comună din Bacău, care într-o singură noapte a reuşit să distrugă o reţeaua de telefonie fixă. Deşi a tăiat sute de metri de cablu telefonic dintre satele Mălureni şi Ionăşeşti, individul nu a fost prins decât în momentul în care se pregătea să plece spre casă. El a fost oprit în trafic pe Drumul Comunal 69 de către o patrulă a poliţiei din Nicoreşti. La o verificare a maşinii condusă de tânăr, agenţii au descoperit mai multe valuri de cablu telefonic cu o lungime de 260 de metri. La postul de poliţie, tânărul a recunoscut că, pentru a tăia cablul, beneficiase de ajutorul a încă trei persoane şi că mai lăsase la faţa locului 120 de metri, ce urmau a fi transportaţi ulterior.     

"Tânărul de 19 ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Totodată, poliţiştii continuă ancheta pentru identificarea tuturor complicilor tânărului reţinut.

Citit 1173 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2012 17:36

1 comentariu

 • postat de un politist
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 08:54
  Degeaba nu dormim nopti si ii prindem....din ce in ce mai greu.Cel despre care este vorba mai sus nu a fost arestat de magistrati ci obligat sa nu paraseasca localitatea de domiciliu 30 de zile! Cind domnii magistrati o sa ajunga sa comunice prin semnale cu fum sau clopote poate atunci ii vor aresta....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.