Traian Mândru a plecat dintre noi

Traian Mândru a plecat dintre noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O veste teribilă a îndoliat politica gălăţeană: inginerul Traian Mândru, fost subprefect şi apoi prefect al judeţului Galaţi, fost senator PSD şi fost director al Camerei de Comerţ şi Industrie Galaţi, a încetat, marţi, din viaţă.

Traian Mândru a fost, oficial, primul subprefect al judeţului Galaţi, desemnat în 1990, de fostul CPUN, având susţinerea navaliştilor, având în vedere că, până atunci, fusese director tehnic la Şantierul Naval. Traian Mândru a făcut echipă cu prefectul Nicolae Beuran şi cu celălalt subprefect, George Kramer. Dacă iniţial a fost liberal, Traian Mându şi-a schimbat ulterior opţiunile politice, devenind social-democrat. După experienţa în administraţie, dobândită în funcţia de subprefect vreme de şase ani, Traian Mândru a fost ales, în anul 2000 consilier local. A renunţat la mandat pentru a deveni prefectul judeţului Galaţi, post din care a demisionat în vara anului 2004 pentru a se dedica activităţii din PSD. A fost apoi, consilier al primarului Dumitru Nicolae, iar din septembrie şi până la finele anului 2008, Traian Mândru a ocupat funcţia de senator PSD în Parlamentul României, înlocuind-o pe Adriana Ţicău, devenită între timp eurodeputat.

Foştii colegi de partid şi din Camera de Comerţ regretă pierderea unui om de o mare nobleţe sufletească - Traian Mândru.

Citit 5756 ori Ultima modificare Marți, 20 Noiembrie 2012 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.