Au trecut ilegal graniţa pentru a-şi găsi un loc de muncă în România

Au trecut ilegal graniţa pentru a-şi găsi un loc de muncă în România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat doi bărbaţi care au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova în România, cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă în ţara noastră. Cele două persoane au fost observate, cu ajutorul camerei de termoviziune, pe direcţia localităţii de frontieră Rogojeni, în apropierea râului Prut.

„Din cercetările şi verificările efectuate împreună cu autorităţile de graniţă ale statului vecin, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele sunt A. I., de 22 ani şi C. M., de 20 de ani, ambii cetăţeni din Republicii Moldova, care au trecut râul Prut cu ajutorul unei bărci pneumatice, pe care ulterior au abandonat-o, cu intenţia de a găsi un loc de muncă în România”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cei doi s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat  şi au fost predaţi autorităţilor de graniţă ale statului vecin în baza acordurilor încheiate între Republica Moldova şi  România.

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.