Astăzi, 28 februarie - Sfântul Casian

Astăzi, 28 februarie - Sfântul Casian
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 28 februarie, pentru creştinii de la Dunărea de Jos este de două ori sărbătoare, pentru că este Sfântul Casian, dar şi ziua onomastică a Prea Sfinţitului Părinte Casian al Dunării de Jos, care păstoreşte sufletele creştinilor din Galaţi şi Brăila de aproape două decenii, din care cincisprezece (se vor împlini pe 24 iulie 2009) ca Arhiereu al Dunării de Jos.

Este ziua de astăzi un motiv în plus ca, în numele cititorilor noştri cu drag de Biserică, să îi dorim Prea Sfinţitului nostru Părinte Casian ani mulţi cu sănătate. Fie ca pacea şi toate harurile Duhului Sfânt să-l însoţească pe vrednicul nostru Arhiereu al Dunării de Jos în frumoasa lucrare pe care o păstoreşte de aproape două decenii.

Numai în grija lui Dumnezeu, în unitate cu Arhiereul locului, vom putea şi noi, păstoriţii, să ne împărtăşim din multele daruri pe care Dumnezeu le-a reaşezat în acest pământ binecuvântat în ultimele două decenii, prin mâna vrednicului nostru Arhiereu al Dunării de Jos.

Dorim Prea Sfinţitului nostru Părinte Casian ani rodnici  şi multă lumină de la Atotputernicul Dumnezeu, pentru ca lucrarea spirituală şi materială din cele două judeţe să sporească în calitate mai ales!

Întru mulţi şi luminoşi ani, Prea Sfinţite Părinte Casian!

Citit 899 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.