Investiţie de anvergură: NEPI a cumpărat teren pentru un mall la Galaţi

Investiţie de anvergură: NEPI a cumpărat teren pentru un mall la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai mare dezvoltator de mall-uri din ţară a ajuns la Galaţi. În urmă cu aproape o lună, anunţam în premieră că NEPI Nine Investment Development SRL, parte a grupului New Europe Property Investments PLC (NEPI), vrea să-i prezinte Primăriei planurile sale de dezvoltare. Ei bine, vestea bună este că fondul sud-african de investiţii NEPI a achiziţionat de la o companie locală 12,7 hectare de teren, pe care intenţionează să construiască un centru comercial. Este vorba despre un centru de retail ancorat de un hipermarket şi mai multe branduri internaţionale. Această achiziţie reprezintă un pas important graţie căruia Galaţiul, oraşul fără nici măcar un mall, ar putea să iasă din această postură ingrată.

Potrivit anunţului făcut de companie, terenul cumpărat este pe unul dintre bulevardele principale din Galaţi, amplasamentul proiectului fiind ţinut însă secret, cel puţin deocamdată. Conform surselor noastre, NEPI a cumpărat terenul fabricilor, acum închise, de pe bulevardul Coşbuc.

La nivel naţional, NEPI are investiţii, printre altele, în Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş, Cluj, Sibiu, Timişoara şi Braşov. Printre cele mai semnificative proiecte ale sale se numără Floreasca Business Park - una dintre cele mai mari clădiri de birouri din Bucureşti şi din România, în cadrul căreia NEPI oferă chiriaşilor de renume internaţional servicii la cele mai înalte standarde. NEPI şi-a legat numele şi de Promenada Mall Brăila considerat unul dintre cele mai moderne mall-uri din România, oferind, la momentul actual, cea mai bună ofertă de retail şi divertisment din sud-estul ţării.

Citit 7520 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.