Doi şoferi grăbiţi au băgat în spital persoane nevinovate

Doi şoferi grăbiţi au băgat în spital persoane nevinovate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Grăbiţi şi neatenţi! Doi conducători auto din judeţul Galaţi sunt cercetaţi penal pentru că au pus în pericol integritatea corporală a unor participanţi la trafic * Răniţii care s-au străduit să respecte regulile au ajuns pe mâna medicilor, starea unuia dintre ei fiind gravă

Un tânăr de 26 de ani din Galaţi a reuşit să bage un om nevinovat în spital după ce a dat bice cailor putere pe DN 24D. Din câte se pare, şoferul, din grabă, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o căruţă care circula în faţa sa şi a lovit cu putere atelajul. În urma impactului, căruţaşul, de 76 de ani, a fost grav rănit şi a ajuns la spital. Şoferul este cercetat penal.

În viteză, pe Domnească

Un gălăţean de 67 de ani, aflat la volanul unei Dacii, i-a venit de hac unui pieton. S-a întâmplat la intersecţia străzilor Domnească şi Radu Negru, iar victimă a fost un bărbat de 71 de ani, care traversa pe zebră chiar în momentul în care maşina condusă de şoferul sexagenar trecea prin zonă. Pietonul a suferit răni uşoare, iar conducătorul auto va trebui să dea explicaţii la poliţie.

Citit 2587 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.