Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Lucrătorii serviciului vor fi la dispoziţia publicului între orele 8.00 – 14.00, interval în care cei care vor dori vor putea să îşi depună actele pentru înmatricularea autoturismelor ori pentru autorizarea provizorie. În schimb, sâmbătă nu se va susţine proba de sală pentru examenul de permis şi nici nu se vor face programări sau reprogramări în sistemul informatic.

La permise, numai cu fişa medicală

Gălăţenii care vor să îşi preschimbe permisul de conducere, vor putea face acest lucru chiar din ziua în care intră în vigoare modificările Codului Rutier, ei trebuind să aibă asupra lor inclusiv fişa medicală în original şi copie.

„Celor care vor să îşi depună actele pentru preschimbarea permisului sâmbătă, 19 ianuarie, le atragem atenţia că vom efectua doar achiziţia de imagine, urmând ca implementarea datelor să se efectueze începând cu 21 ianuarie 2013”, precizează cms. şef George Căpătan, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Galaţi.

Citit 4088 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2013 17:18

2 comentarii

 • postat de valy Joi, 28 Noiembrie 2013 11:58 188.24.198.*** Link la comentariu
  0
  0

  nu te mai vaita ma,poate dar poate,o lua spaga dar daca e sa ia spaga ia de la repetenti,nu de la cei ce nui duc bila.daca u erai praf deea tio fi cerut ceva...sa scape de tine sa nu mai dea si altadata peste tie...dar nu prea cred ca ia spaga....in fine,invatati si pt sala si pt traseu si nuti mai cere nimeni nimic,daca u sustii ca tia cerut

  Raportează
 • postat de un cond.auto Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 11:01 Link la comentariu
  0
  0

  Dar cei de la examinari permise nu spun cata spaga iau? Zvonuri prin oras circula ca inca sunt corupti acolo si dupa ce treci de ex.de la sala,la traseu se da in jur de 150-200 euro ! Nimeni nu vede nimic si nu ia nici o masura !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.