S-a dublat numărul semifinaliştilor gălăţeni la Festivalul LicArt

S-a dublat numărul semifinaliştilor gălăţeni la Festivalul LicArt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă pentru luna ianuarie Galaţiul avea doar şapte lucrări semifinaliste  la Festivalul de Artă pentru Liceeni, în februarie,  numărul acestora s-a dublat. În prezent sunt 11 participanţi care s-au calificat cu 16 lucrări.

Pentru prima dată printre lucrările semifinaliste se numără şi o poezie – „Febră”, scrisă de Sorina Ramona Mihalea, de la CNVA.

La secţiunea fotografie s-au calificat, de la acelaşi liceu: Irina Bobeică  (cu lucrarea „Bei?”), Iuliana Maria Voicu („Strings”) şi Valentina Giorgiana Broască („Toată lumea mi se părea o portocală”). De la Liceul de Artă  „D. Cuclin”, se regăsesc pe lista semifinaliştilor Alina Elena Dublea cu trei lucrări („Un mare hop”, „Vino”, „Smile and shine”), Alexandra Silvestru cu două lucrări („Green Fairy” şi „Peisaj de iarnă”), Raisa Hagiu („Evantaiul secret”), Valentina Mihăilescu („Văzduh”) şi Mădălina Panaite („Supravieţuitor”). De la Colegiul Economic, Adrian Buţă a rămas cu trei lucrări în concurs („Glasul morţii” „Ger ascuns” şi „Srăbunul mării”), iar de la „Asachi”, Bianca Galiano cu lucrarea „Respirând amândoi împreună”.

Aveţi posibilitatea să vedeţi toate lucrările accesând linkul http://www.licart.ro/getparticipants.php?status=1&judet=galati.  

În fotografie, lucrarea „Toată lumea mi se părea o portocală”, de Valentina Giorgiana Broască

Citit 1007 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.