Petrecere în loc de premiere, pentru poliţistele gălăţene

Petrecere în loc de premiere, pentru poliţistele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru cele 62 de poliţiste gălăţence care sunt membre IPA şi fac parte şi din Clubul Sportiv Danubius, Ziua Femeii a fost… pe 5 martie.

Sărbătoarea a început dis-de-dimineaţă, când personalul de la deservire a primit cadou o maşină de spălat. Petrecerea a început în jurul prânzului, la Clubul Poliţiştilor.

„Astăzi este ziua în care se îmbină armonios cele patru elemente caracteristice femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, cochetăria şi fineţea. Am dorit să le sărbătorim pe toate femeile membre IPA şi am organizat un eveniment puţin ceva mai special. Toate vor primi cadouri din partea noastră, a bărbaţilor, şi vor participa şi la o tombolă”, ne-a povestit comisarul Florin Olaru, şef serviciu management - resurse umane din cadrul IPJ Galaţi şi preşedinte IPA.

La tombola organizată de bărbaţi pentru colegele lor, au fost premii pentru fiecare: calendare, telefoane mobile, cine festive la restaurant, tratamente cosmetice, o ţinută în valoare de 600 de lei oferită de Davi’s Design.

„Trebuie să le mulţumim foarte mult sponsorilor şi membrilor simpatizanţi IPA, care ne-au fost şi de această dată alături. Este vorba despre Cosmote, Viva Company, Next Travel, Davi’s Design, Daniel Distribution, Coca Cola, Chip şi Dale şi GSW Infra SRL. Ei sunt mereu alături de noi şi le mulţumim pe această cale pentru sprijinul acordat”, a menţionat Florin Olaru.

Chiar dacă a fost un eveniment organizat pentru femei, bărbaţii poliţişti din conducere au ţinut să fie prezenţi pentru a le ura colegelor lor un călduros „La mulţi ani!”.

„Sunt colegele noastre şi trebuie să le protejăm. Muncesc la fel de mult ca şi noi şi merită ca în această zi să fie răsfăţate. Dacă, până anul trecut primeau câte o primă, anul acesta banii nu au mai venit, aşa că am organizat noi o petrecere, ca să le arătăm că ne pasă. Eu le urez „La mulţi ani” atât colegelor mele, cât şi tuturor femeilor. Iar pentru doamnele şi domnişoarele poliţiste am şi o veste bună: mâine va fi ziua lor liberă. Pe 7 martie nu vor lucra decât bărbaţii”, ne-a declarat inspectorul şef Fănel Aramă.

A fost un eveniment reuşit şi plin de surprize. Tortul „poliţist” a fost foarte apreciat, iar recitalul de muzică folk susţinut de Cornel Ganea, de la serviciul criminalistic, a fost cu siguranţă cel mai aplaudat moment.

Felicitări organizatorilor şi „La mulţi ani” tuturor femeilor!

Citit 1070 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.