Atenţie la portofele! O "vânătoare" de poşete se plimbă prin Piaţa Centrală

Atenţie la portofele! O "vânătoare" de poşete se plimbă prin Piaţa Centrală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A jefuit două femei aflate la cumpărături, dar se află în continuare în libertate. O gălăţeancă de 34 de ani a fost identificată recent de poliţiştii Secţiei 5 ca autoare a două furturi comise în lunile iulie 2012, respectiv, ianuarie 2013. Dovadă că năravul din fire nu are lecuire, individa  a operat prima dată în vara anului trecut, alegându-şi drept ţintă o altă femeie, căreia i-a subtilizat din geantă portmoneul în care avea actele de identitate şi suma de 850 de lei. Şase luni mai târziu, la începutul acestui an, hoaţa a dat o nouă lovitură, tot printre tarabe. De data aceasta a avut şi mai mult noroc, reuşind să "pescuiască" din poşeta unei femei 1.620 de lei. Cum infractorii se întorc mai tot timpul în locul unde au comis fărădelegile, individa a fost depistată de poliţiştii Secţiei 5 în zona Pieţei Centrale. Femeii i-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat şi pentru că a restituit sumele furate, beneficiază acum de privilegiul de a fi cercetată în stare de libertate.

Citit 2186 ori Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2013 17:53

3 comentarii

 • postat de Hoata tuciurie
  Marți, 29 Ianuarie 2013 14:24
  Bine ca am aflat,Gabi,unde ascunzi banii,voi sti unde sa caut!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de locuitoare in Piata Centrala
  Marți, 29 Ianuarie 2013 11:21
  Sunt 2 tinere, una mica de statura si una ceva mai inalta (locuiesc in casa aceea unde se vand la poarta artificii si politia le cunoaste bine dar nu face nimic). Uneori sunt insotite de o a treia persoana ceva mai in varsta. Le-am surprins de multe ori cu mana in gentile unor femei si am strigat la ele - dar au un tupeu ceva de groaza. Iar dintre toti barbatii care treceau nu a luat nici unul atitudine si tare imi doresc sa pateasca sotiile, surorile, bunicile lor. De asta au tiganii tupeu! Nimeni nu ia atitudine, politia sta in birou - eu sunt zi de zi in Piata, pt. ca stau aproape, dar nu am mai vazut de mult vreun politist sa patruleze prin piata. In schimb ii vad in fata la Politia Pietei, descheiati la gat, stand la o tigara, sau la o sueta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gabi
  Marți, 29 Ianuarie 2013 10:37
  O "invit" sa-mi fure mie portofelul in care va gasi fix nimic! Acum vreo 10 ani mi-a furat portofelul o fatuca (care era insotita de vreo patru insi) in statia de autobuz din Tiglina. De atunci in portofel tin o gramada de nimicuri iar banii stau frumos in alta parte! Si nu tin banii la gramada ci in mai multe buzunare din interiorul gentii!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.