Se caută vinovaţii! Cazul bărbatului ucis pe DN 26 încă aşteaptă să fie rezolvat!

Se caută vinovaţii! Cazul bărbatului ucis pe DN 26 încă aşteaptă să fie rezolvat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două luni au trecut de la teribila moarte a unui gălăţean care şi-a găsit sfârşitul pe DN 26. S-a întâmplat într-un accident rutier produs la ieşirea din Galaţi, într-un context care a fost doar parţial lămurit de anchetă. Evenimentul s-a petrecut seara, după ora 20,00, în timp ce victima, aflată în starea de ebrietate, se deplasa pe şosea, spre oraş. Din cauza vizibilităţii reduse, probabil, bărbatul a fost lovit de unul sau mai multe vehicule, în urma impactului pietonul alegându-se cu leziuni incompatibile cu viaţa. Întrucât în acea zonă nu circulă pietoni, mai ales două lăsarea nopţii, însă traficul rutier este foarte intens, poliţiştilor le este foarte greu să stabilească dacă unul sau mai multe vehicule l-au lovit pe Ovidiu Mocanu şi care sunt acestea.

"Au fost audiate mai multe persoane şi se analizează în continuare imaginile camerelor de supraveghere ale societăţilor comerciale din zona respectivă", a precizat scms. Bogdan Carp, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi. 

Familia lui Ovidiu Mocanu vrea cu orice preţ să ştie circumstanţele în care a murit acesta şi mai ales cine sunt vinovaţii. În acest sens, apelează la ajutorul persoanelor care deţin orice informaţie cât de cât relevantă. Rudele victimei sunt conştiente că aceasta era într-o avansată stare de ebrietate, care o determina să se deplaseze haotic pe şosea, dar susţin că vor să se afle adevărul, iar moartea lui Ovidiu, care a lăsat în urmă un copil minor, să nu fie un dosar în raftul cauzelor sortite a rămâne fără soluţie.

Citit 2255 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.