Tâlhării la foc automat! Un tânăr a ajuns după gratii după ce a comis două jafuri în patru zile

Tâlhării la foc automat! Un tânăr a ajuns după gratii după ce a comis două jafuri în patru zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele două lovituri au fost date în decurs de numai patru zile, valoarea prejudiciului ridicându-se la 3.200 lei


Poliţiştii gălăţeni au intrat în alertă maximă după ce, în ultimele patru zile, le-au fost raportate două tâlhării comise în spaţii private, comise în aceeaşi manieră, de doi indivizi. Prima faptă a fost sesizată în dimineaţa zilei de 18 februarie de către un gălăţean de 60 de ani care a reclamat că în cursul nopţii de duminică spre luni persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa şi au sustras, folosindu-se de ameninţări, 50 brichete metalice de colecţie, patru sticluţe de vin pentru promoţie şi un telefon mobil. Primele investigaţii au rămas fără succes, dar o nouă lovitură dată de indivizii care prinseseră curaj avea să-i dea de gol. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 6,00, cei doi au dat iama într-un centru de colectare a fierului vechi, au ameninţat-o pe vânzătoare şi i-au furat 2.700 de lei din încasări. Poliţiştii Secţiei 4 au reuşit să dea de unul dintre suspecţi.

"În timpul efectuării cercetării la faţa locului, în apropierea centrului de colectare, a fost identificat un tânăr de 24 ani, din Galaţi, care nu-şi justificau prezenţa în zonă. În urma audierilor, s-a stabilit că tânărul de 24 ani, împreună cu un alt bărbat de 32 de ani, din Galaţi, sunt suspectaţi de comiterea faptei", a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au aflat astfel, de la suspectul reţinut, că el şi complicele său sunt autorii loviturii date la colecţionar. Tânărul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tîlhărie, poliţiştii continuând cercetările pentru prinderea celui de-al doilea suspect.

Citit 1059 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.