Adolescentă la un pas de moarte după ce a vrut să-şi sperie iubitul de Dragobete!

Adolescentă la un pas de moarte după ce a vrut să-şi sperie iubitul de Dragobete!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu iubirea nu-i de glumă, mai ales la vârsta adolescenţei. Ana Maria, o puştoaică de numai 15 ani din Galaţi, a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu prietenul ei, în vârstă de 20 de ani, chiar în seara de Dragobete. Îmbrăcată doar cu un halat şi încălţată cu papuci, fără a ţine cont de ploaia de afară, fata s-a urcat pe un pod de cale ferată pentru a-l face pe băiat să revină la sentimente mai bune.

"Tânăra s-a urcat pe podul de cale ferată dinspre triajul din Barboşi şi s-a aşezat pe margine, în apropierea unui cablu prin care trece curent de 27.000 de volţi. Pe fondul atmosferei umede, s-a creat un arc electric, iar fata s-a electrocutat", ne-a precizat cms. Ştefan Constandache, şeful Biroului Poliţiei Transporturi Galaţi. Hainele tinerei s-au aprins instantaneu, iar câţiva oameni care au văzut-o au sărit imediat să o stingă şi au sunat la 112. Adolescenta a fost transportată a Spitalul de Urgenţă, medicii susţinând că arsurile care i-au afectat zona pelvină şi picioarele fiind destul de serioase.

,,Urmează să o transportăm la Bucureşti deoarece arsurile sunt profunde, de gradul II şi III," a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. Mama tinerei nu crede că fata, care a părăsit casa părintească de pe Garofiţei pentru a trăi cu un băiat cu cinci ani mai mare în cartierul Barboşi, ar fi avut probleme aşa mari în relaţie încât să încerce să se sinucidă cu adevărat. "Sunt pe un an împreună. Nu ştiu să se fi certat", ne-a spus Georgeta Pârvu.

Citit 3365 ori Ultima modificare Luni, 25 Februarie 2013 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.