Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Gheorghe Izvoranu, fost edil în anii '90 al comunei Smârdan, era căutat de multă vreme de autorităţi după ce Judecătoria Iaşi l-a condamnat pentru o înşelăciune cu telefoane mobile, faptă comisă în 2006. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a primit cinci ani de puşcărie, după ce magistraţii au decis că se face vinovat de faptul că, prin calităţi mincinoase, a indus în eroare reprezentanţii unei firme cu care a încheiat zece contracte de vânzare-cumpărare a unor telefoane mobile şi a abonamentelor aferente. Izvoranu s-a sustras executării mandatului, el fiind dat în urmărire. În ultimi ani, au existat informaţii cum că fostul edil ar fi fost văzut în judeţele Neamţ, Vrancea şi Iaşi, dar a fost prins zilele trecute în municipiul Galaţi, de poliţiştii Secţiei 4. Condamnatul a fost introdus în arestul IPJ Galaţi, urmând a fi transferat la Penitenciar în vederea executării pedepsei.

Citit 1885 ori Ultima modificare Luni, 25 Februarie 2013 17:13

2 comentarii

 • postat de Ion Ghica Miercuri, 27 Februarie 2013 03:20 Link la comentariu
  0
  0

  A primit 5 ani de puscarie pentru ce?Ca a incheiat niste contracte de vinzare cumparare?Ori informatia nu este completa ori justitia in Romania a inebunit pur si simplu. Elena Jecu desteapta mai esti!

  Raportează
 • postat de Elena Jecu Marți, 26 Februarie 2013 12:06 Link la comentariu
  0
  0

  Cum D-zeu nu l-a gasit politia atata timp, cand Izvoranu , sustinut de alti penali din zona a candidat la primaria com. Smardan ...!!! Si acum mai sunt afise cu chipul lui pe stalpi ... Politia din Smardan nu are nimic de spus in acest sens ...???!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.