Sexul din toaletă şi înjunghierea din maxi-taxi

Sexul din toaletă şi înjunghierea din maxi-taxi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Probabil că vă întrebaţi ce legătură poate exista între o prostituată, un tânăr în căutare de plăceri imediate, doi proxeneţi şi un militar înjunghiat. Ca lucrurile să devină şi mai palpitante, adăugăm un microbuz de călători şi o toaletă de bar. Dincolo de tonul glumeţ, însă, povestea ale cărei coordonate le puteţi citi mai sus nu are mai nimic comic. Deşi începe promiţător…

Aflat într-un local din oraş, marţi noaptea, un gălăţean a primit o propunere pe care nu a putut să o refuze: o clientă a barului s-a oferit să-i facă o partidă de sex oral, în toaletă. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a acceptat. La ieşirea de la toaletă, însă, eroul nostru a uitat repede de clipele plăcute pe care tocmai le petrecuse, deoarece a fost întâmpinat de doi bărbaţi masivi, care i-au cerut să plătească pentru serviciile pe care tocmai le primise. Fără să se lase intimidat, tânărul a spus că îi va plăti fetei. Pentru că gorilele nu păreau deloc convinse, ba chiar deveneau agresive, el a ales să părăsească în grabă localul, cu cei doi urmăritori la mică distanţă în spatele lui. A reuşit să urce într-un microbuz, dar, din nefericire, şi proxeneţii au făcut acelaşi lucru. Din încăierarea care a urmat, tânărul s-a ales, printre vânătăi şi umflături, şi cu o rană de cuţit la picior. Întâmplarea a făcut ca în acelaşi microbuz să se afle şi un militar. Sătui să-şi lovească clientul datornic, cei doi proxeneţi au trecut la militarul îmbrăcat în civil. Fără un motiv anume, spun cei de faţă, au început să-l lovească, după care l-au şi tăiat.

Atât clientul fetei, cât şi militarul au ajuns la Spitalul Judeţean, unde au şi rămas internaţi. Primul la Ortopedie, al doilea la secţia Chirurgie III. În acelaşi timp, şi Poliţia a deschis o anchetă pentru lovire şi alte violenţe. Nici tânărul şi nici militarul nu au vrut să spună nimic despre ceea ce s-a întâmplat.

Citit 5029 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.