Un gălăţean şi un tecucean la "Românii au talent". Talent şi antitalent într-un show televizat
Foto: Foto: Pro TV

Un gălăţean şi un tecucean la "Românii au talent". Talent şi antitalent într-un show televizat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tecuceanul Adrian Ilinca a venit special din Italia pentru a participa la concurs * Gălăţeanul Alexandru Mircea a reuşit doar să facă sala să râdă în hohote


„Eşti gata să faci spectacol? Ne uimeşti?! Nici n-o să te întreb ce talent ai! Vreau să mă surprinzi, atât!”, atât i-a spus Mihai Petre, cel mai sever membru al juriului de la "Românii au talent", tecuceanului Adrian Ilinca, în vârstă de 19 ani. Tânărul a venit special pentru acest show din Italia, unde locuieşte de zece ani cu părinţii şi cu fratele său. „Aici, în România, îmi doresc să am un viitor şi să-mi câştig pâinea, cu ceea ce ştiu să fac. N-aş mai vrea să mai plec în Italia. Depinde totul cum va merge sezonul din Românii au Talent”, a declarat tecuceanul, care-şi doreşte din toată inima ca acesta să fie momentul de start al carierei. Dansul-robot al lui Adrian a uimit şi publicul şi juriul, determinându-l pe acelaşi Mihai Petre să spună: „Sunt absolut convins că meriţi trei de «Da»!”.

Recidivă în concurs

Dacă tecuceanul a trecut cu brio în etapa următoare, unde se regăseşte o altă tecuceancă, Diana Borcea, posesoarea unei voci de aur, nu acelaşi lucru se poate spune despre gălăţeanul Alexandru Mircea, stabilit în Bucureşti. Bărbatul este de profesie tehnician mecanic, dar munceşte în prezent ca şofer aprovizionare, şi a reuşit să facă o sală întreacă să hohotească de râs cu mişcările lui de dans-robot şi rock and roll. „Vă chinuie într-un mare fel talentul la dans. Zbaterea aceasta interioară este ca o furtună năprasnică”, a comentat Mihai Petre. Andi Moisescu i-a spus în faţă că nu crede în şansele lui la Românii au talent, ci că drumul lui este deschis către Dansez pentru tine”, unde ar trebui să facă pereche cu o vedetă la fel de "talentată" într-ale dansului - Cătălin Măruţă. Deşi asocierea nu a fost tocmai pe placul Andrei, soţia lui Măruţă, artista a trebuit să admită că la capitolul dans cei doi se potrivesc. Convins că „imposibilul nu există!”, gălăţeanul a părăsit concursul mulţumit că prestaţia sa a fost mult mai bună decât cea precedentă: „Ultima dată, la Constanţa, dl Mihai Petre îmi spusese trei de «Nu», acum a spus doar unul. Înseamnă că ceva am progresat şi ne străduim să fie şi mai bine! Cu talent şi muncă”. Deci n-ar fi exclus să-l revedem în sezonul următor!

   

Citit 3238 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2013 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.