O gaşcă expertă în lăsarea maşinilor pe butuci a ajuns după gratii

O gaşcă expertă în lăsarea maşinilor pe butuci a ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei maşini "curăţate" de roţi în câteva săptămâni. Este prada unei bande de hoţi destructurată zilele trecute de poliţiştii gălăţeni, după ce mai multe sesizări venite din partea unor păgubiţi le-au atras atenţia că mecanismul furturilor de roţi s-a pus din nou în mişcare în oraş.

Anchetatorii au putut demonstra iniţial că gruparea, formată din trei tineri, doi cu vârste de 18 ani, din Bălăbăneşti, şi unul de 22 de ani, din Folteşti, au furat roţile unei maşini parcate pe o stradă din municipiu în noaptea de 20 spre 21 februarie. Ulterior, în baza probatoriului administrat, cei trei au fost învinuiţi şi de comiterea altor două furturi similare comise pe raza municipiului în lunile februarie şi martie, creând o pagubă de peste 21.000 de lei. Până să fie prinşi, tinerii au reuşit să scape de o pare din pradă, dovadă că poliţiştii nu au mai putut recupera decât 85 la sută din prejudiciu.

Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, cei trei suspecţi au primit ordonanţe de reţinere, urmând să apară în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă cel puţin trei ani de închisoare.

Citit 2019 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.