La două săptămâni după avariere, butaforia de la Sala Sporturilor, dusă în depozit

La două săptămâni după avariere, butaforia de la Sala Sporturilor, dusă în depozit

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 comentarii

Butaforia de pe platoul Sălii Sporturilor - mai precis ceea ce mai rămăsese în picioare din ea - a fost ieri demontată bucată cu bucată de salariaţii Ecosal, urcată în remorcă şi dusă în depozitul Primăriei. Măsura vine la mai bine de două săptămâni după ce rafalele puternice de vânt au pus la pământ o bucată din „clădire”.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Mihai Costache, butaforia va fi reparată pe cheltuiala firmei constructoare şi reasamblată într-o altă zonă a oraşului. Unde? Surpriză! Când? Peste câteva luni, când vremea se va încălzi. Municipalitatea nu ne-a putut spune cum se numeşte firma constructoare şi cât a costat lucrarea, precizând că în acest moment butaforia aparţine Primăriei.
Celor care n-au aflat care a fost scopul ansamblului amplasat cu ocazia Serbărilor Galaţiului le spunem că, prin intermediul lui, Primăria a încercat să aducă în memoria gălăţenilor clădiri reprezentative pentru Galaţiul de altă dată. Butaforia reproducea faţadele a patru imobile: clădirea Bursei - bombardată în 1944, Casa Sacomanu, Casa Helder şi clădirea Teatrului Papadopol.
   

Citit 2299 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 18:02

8 comentarii

 • postat de Val Marți, 07 Mai 2013 01:31 Link la comentariu
  0
  0

  ce s-a intamplat cu firma grand plan din Bucuresti,care a executat lucrarea???si a fost prinsa de agentii ITM,cu muncitori fara carti de munca???s-a pus batista pe tambal???daca lucrarile care sunt din banii nostri se fac la negru si nu se intampla nimic....ce pretentii sa mai avem???

  Raportează
 • postat de Și totuși, a meritat banii? Miercuri, 10 Aprilie 2013 01:42 Link la comentariu
  0
  0

  Sincer când am văzut-o, am crezut că se mută Primăria Galați acolo, sau fac probe ca pe timpul lui Ceausescu bătut în cap cu machete la scară 1/1, ca pentru fraiei. Noroc cu Viața Liberă că m-a dumirit. Și totuși merita banii?

  Raportează
 • postat de nimic Marți, 09 Aprilie 2013 16:29 Link la comentariu
  0
  0

  In general viata in Romania este o butaforie.
  Ce spuneti de strazi butaforii sau de joburi butaforii sau haleala butaforie. Imaginativa spre exemplu, o pulpa mareee, da' mare de purcel, bineinteles ca o butaforie, plantata undeva intr-un loc cat mai vizibil.Cat public va fi, ce pelerinaj continuu, cata saliva varsata de publicul care vizualizeaza si care nu isi permite asa ceva.
  Te doare cand, toate astea se fac din bani publici si in plus raman doar amintiri, realitate ...ioc.
  Nimic palpabil, nimic folositor, nimic de valoare, nimic,nimic,nimic...
  La O Cat Mai Mare Bataie De Joc!!!!!

  Raportează
 • postat de scirt Marți, 09 Aprilie 2013 14:18 Link la comentariu
  0
  0

  oricum era ca un dinozaur impaiat . falsa si de de prost gust facuta din carton si polisteren . dar nu tot din scirtiitoare e si celebrul "noul galati", cea mai penibila inscriptie la o intrare din oras vazuta de mine? asta e, faci lucruri din scirtitiitoare in folosul si din banul cetateanului.

  Raportează
 • postat de flori Marți, 09 Aprilie 2013 10:28 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt convinsa, afacere pusa la cale de maimutoiul Popa Florin.Cu acordul primarului fotbalist incompetent.

  Raportează
 • postat de Anti-Pro Stan Marți, 09 Aprilie 2013 10:03 Link la comentariu
  0
  0

  Pai si cu aia 100 de mii de euro cheltuiti pe ea fara licitatie cum ramane? Ascundem panarama in depozit si gata, scapam basma curata?

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 09 Aprilie 2013 08:52 Link la comentariu
  0
  0

  Primaria cheltuie bani cu firme, ca sa castige si altcineva "partea noastra" cu idiotenii de constructii care nu aduc nici-un beneficiu nici cetatenilor si nici bugetului Primariei !!!!

  Dam bani pe gale de box, cladiri de lemn "istorice", fantani arteziene in plina intersectie (oare o sa puna si banci ?), si ma mir ca nu construiesc si mini-piramide !!

  Orasul tampitilor !

  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI Marți, 09 Aprilie 2013 08:38 Link la comentariu
  0
  0

  Cred ca ar fi cazul sa inceapa a se construi o TEVATOFORIE (cu strigare la licitatie) tot cu scopul pt a aduce in memoria galatenilor obiective strategice de securitate si interes national fatadele a 4 uzine : UCC,UPSRS,FURNALUL 1,OLD 2, pt moment a cladirilor bombardate de catre junta franco ryndy!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.