Sediu nou pentru PD-L, la Tg.Bujor

Sediu nou pentru PD-L, la Tg.Bujor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prezenţa deputatului Mircea Toader, sâmbătă, la Tg. Bujor, a fost sfinţit sediul PD-L de la centrul Colegiului 5 de deputat. Arată ca pentru 22 de comune şi două oraşe.

Poziţia găsită de Aurel Zamfir, portocaliul nr. 1 din Colegiu, sare imediat în ochi. E pe stradă principală, faţă în faţă cu Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu”.

La eveniment, o parte însemnată din mărimile PD-L ale Galaţiului: consilierii judeţeni Aurel Zamfir, Camelia Grosu şi Silviu Burluc, primarii Gheorghi Buruiană, de la Rediu, Marian Toniţă, de la Bălăşeşti (secondat de Paul Maftei, viceprimarul), Petrică Bratu, de la Tuluceşti, Aurel Florea, de la Cavadineşti, vicele de la Măstăcani, Costică Ivan. Nu puteau lipsi consilierii locali de la Tg. Bujor, cei ai PD-L-ului, se înţelege – Sandu Iordache, Neculai Cudălbeanu şi Sorin Mihalea.

Prezenţe aparte, şeful Organizaţiei de Tineret a PD-L, din Colegiul 5, juristul Dragoş Ilie, şi inginerul Paul Florea („E viitorul subprefect al judeţului”, ne-a precizat domnul Aurel Zamfir).

Alături de gălăţeni, inginerul Dan Dragomirescu, reprezentant al Băncii Mondiale, invitat să vadă cu ochii săi „geografia fizică” a Colegiului 5, mai exact, dealurile dintre Tg. Bujor şi Bălăşeşti, din perspectiva combaterii eroziunii solului. Inginerul Dragomirescu este cel care a semnat, din partea Băncii Mondiale, documentaţia pentru finanţarea reabilitării Sistemului de Irigaţii „Terasele Nicoreşti” şi a celor aferente staţiilor de pompare 13, 15 şi Plot 62, de pe raza comunei Drăgăneşti. 

Slujba de sfinţire, oficiată de protopopul Toader Pohrib şi preotul din parohie, Mihăiţă Dan Popoiu. A urmat la cuvânt deputatul Mircea Toader. Alocuţiune: „Faptul că dumneavoastră,  ne-aţi binecuvântat sediul, ne îndeamnă şi pe noi să fim, mai mult decât până acum, în slujba locuitorilor oraşului Tg. Bujor şi a celor din satele dimprejur”.

Citit 1528 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.