VIDEO / Poliţiştii îl caută pe un tâlhar care a vândut prada la o casă de amanet! Îl recunoaşte cineva?

VIDEO / Poliţiştii îl caută pe un tâlhar care a vândut prada la o casă de amanet! Îl recunoaşte cineva?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A lăsat o femeie fără bijuterii în urmă cu opt luni, a scăpat de bunurile furate la un amanet din oraş, dar încă nu a ajuns după gratii!

Poliţiştii sunt pe urmele unui individ care pe data de 5 octombrie 2012 a atacat o femeie pe strada Lebedei şi, prin violenţă, i-a smuls de la gât un lănţişor cu cruciuliţă din aur. Poliţiştii, sesizaţi imediat de victimă, au deschis o anchetă, principala pistă urmărită fiind verificarea caselor din amanet de pe raza municipiului. La una dintre ele, în baza semnalmentelor furnizate de femeia jefuită, au identificat pe înregistrările camerelor de supraveghere un individ care vindea bijuteria sustrasă. Oamenii legii au indicii clare că acesta este cel pe care îl caută, dar pentru că nu l-au găsit şi în baza de date, fac apel la public, în speranţa că cineva le va putea da indicii preţioase despre identitatea sau domiciliul făptuitorului.

"Poliţiştii efectuează cercetări pentru a-l identificat pe suspect care va fi anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Cine îl recunoaşte pe suspect sau poate da relaţii despre acesta este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Potrivit imaginilor video, suspectul este un tânăr cu vârsta de cel mult 25 de ani, înalt, slab, are părul şaten şi este tuns scurt.

 

Citit 2130 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.