Mihail Boldea a ajuns din nou la spital! Iată cine i-a stat la căpătâi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Mihail Boldea a ajuns din nou la spital! Iată cine i-a stat la căpătâi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul parlamentar Mihail Boldea a părăsit joi dimineaţă Penitenciarul Galaţi după ce a acuzat dureri puternice în zona renală. Cum colicile l-au mai adus pe Boldea la camera de gardă şi în iunie 2012, pe când se afla închis în arestul IPJ Galaţi, administraţia penitenciarului a solicitat ajutorul unei salvări care să îl transporte la Spitalul de Urgenţă. Culmea ironiei, cea care i-a acordat primele îngrijiri medicale în ambulanţă a fost asistenta Valentina Toniţa, o gălăţeancă ce a fost la un pas să îşi piardă locuinţa din cauză că a fost înşelată de avocatul Boldea. La ora la care femeia îl îngrijea pe cel care era cât pe ce să o lase pe drumuri, soţul acesteia pleda în faţa instanţei de judecată pentru ridicarea executării silite. Familia Toniţa riscă în continuare să rămână fără locuinţă dacă până pe 22 mai nu achită o cauţiune de 17.000 de lei.

Diagnostic oficial: pietre la rinichi

La camera de gardă a Judeţeanului, fostul parlamentar a fost supus mai multor investigaţii de specialitate, la finele cărora a fost diagnosticat cu colică renală provocată de pietre la rinichi. După ce i s-au administrat calmante, Mihail Boldea a fost urcat într-o maşină a Penitenciarului Galaţi şi a fost dus înapoi în locul de detenţie, unde se află în stare de arest preventiv. El este principalul acuzat într-un dosar extrem de complex de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals şi uz de fals, precum şi complicitate la spălare de bani. Prejudiciul, spun anchetatorii, ar depăşi un milion de euro.

Citit 2820 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 15:52

6 comentarii

 • postat de gigi
  Duminică, 12 Mai 2013 10:40
  Nu a scris pina acum nici o carte pentru eliberare sau e la tiparit.?Trebuie sa-l apere pe fratele lui de cruce Marosy,ginerele lui Durbaca ,in frauda Aviasan.
  0
  0
  Raportează
 • postat de OG
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 12:03
  ...„la căpătâi"...oameni buni, suntem în 2013, mai neologizaţi-vă şi voi. Interesant că un om are cap de obicei, iar când e bolnav, capătă „căpătâi”
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru ofticati
  Vineri, 10 Mai 2013 23:42
  Acest neam de jeguri trebuieste scos in afara sferei sociale.Tac-su gheorghe ,a fost toata viata un gheorghe,desi avea doua diplome ,nu a profesat,pentru ca era de o golanie execrabila.Mie imi este mila si sila, la ce caracter au acesti oameni.Din punctul meu de vedere duceti-i dracului pe toti in Kenia ,pentru ca acolo le este locul.Jeguri sociale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Vineri, 10 Mai 2013 16:47
  cel mai ieftin teatru. teatru ce e jucat zilnic de muuuulti mai multi . toate personaje cu influenta si relatii. teatru grotesc ce ne-au adus aici, teatru grotesc ce ne clasifica in rindul tarilor din Europa la nivel de trai. teatru grotesc ce ne ridica in rang tot in clasamente europene privind coruptia. da, toti strainii ne vor raul si ne vorbesc fara temei de rau. asa e, toti mint doar noi sintem corecti si cinstiti. ne mintim copiii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de SSssss
  Vineri, 10 Mai 2013 16:16
  Acelas lucru face si Poplesanu Catalin ... DAr pe el nu il vede nimeni, il vede numai pe Boldea ....asta este ... toate la timpul lor
  0
  0
  Raportează
 • postat de calic
  Vineri, 10 Mai 2013 15:55
  cred ca m-ar fi luat imediat o durere mare de cap, asta daca nu I-as fi bagat acul in ochi acestui animal numit boldea. si in galati mai sunt ca el pentru ca sunt ocrotiti de politisti, procurori, judecatori.....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.