Educaţie ca în mafia siciliană. Gălăţean bătut şi călcat cu maşina pentru nesupunere

Educaţie ca în mafia siciliană. Gălăţean bătut şi călcat cu maşina pentru nesupunere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 23 de ani din Galaţi a ajuns în stare foarte gravă la spital, în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce a fost rănit într-un conflict dubios


 

Un incident plin de semne de întrebare a avut loc în noaptea de 3 spre 4 mai într-o parcare din Micro 40 şi s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr gălăţean, dar şi cu două dosare penale, aflate pe rolul Secţiei 4 Poliţie. Potrivit variantei oficiale, conflictul a avut loc între cel care avea să suporte fizic consecinţele, Nicu S., de 23 de ani, şi trei tinere. Altercaţia, la început verbală, ar fi degenerat într-un schimb de palme între băiat şi una dintre cele trei femei, care s-ar fi urcat mai apoi la volanul maşinii şi ar fi demarat. L-a lovit pe Nicu, acesta fiind preluat de ambulanţă şi dus în stare extrem de gravă la Spitalul de Urgenţă. În urma salvării, s-ar fi prezentat la Secţia 4 Mihaela A., femeia care a declarat că l-a lovit din greşeală pe tânăr.

"În legătură cu acest incident s-au întocmit două dosare penale. Unul pentru distrugere, întocmit pe numele tânărului, iar unul pentru loviri şi alte violenţe, întocmit pe numele tinerei. Urmează ca în funcţie de numărul zilelor de îngriji medicale specificate în certificatul medico-legal, dar şi a audierii persoanelor să se stabilească cu exactitate fapta", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Operat şi cu gura "cusută"

La Spitalul de Urgenţă, unde a fost dus cu traumatisme extrem de grave, Nicu S. a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află încă internat în secţia de Urologie, el fiind diagnosticat, potrivit unor surse neoficiale, cu ruptură de vezică. Una dintre puţinele persoane care ar putea spune ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte, Nicu susţine însă că nu îşi aminteşte nimic şi a refuzat să stea de vorbă cu presa.

Dincolo de dreptul de a decide dacă vrea sau nu sa să îşi facă publică păţania, tânărul ar mai avea un motiv să tacă: frica. Asta dacă ar fi să dăm crezare unor martori care spun că, de fapt, conflictul ar fi avut loc între tânăr şi nişte indivizi extrem de periculoşi şi influenţi în Micro 40 şi cartierele învecinate. Băiatul ar fi fost lovit cu bâtele şi călcat intenţionat cu maşina, un Mercedes, de către cei care îl racolaseră pentru a încasa în locul lor taxele de la tarabagiii şi cerşetorii din zonă, totul pentru că s-ar fi "servit" din bani.

Rămâne de văzut dacă, în urma anchetei, poliţiştii vor ajunge la această variantă a faptelor sau vor concluziona că cele constatate până acum reprezintă singura realitate.

Citit 5283 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.