VIDEO / Percheziţii la "băieţii răi" din Iveşti şi Hanu Conachi

VIDEO / Percheziţii la "băieţii răi" din Iveşti şi Hanu Conachi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două personaje cu un trecut controversat au primit zilele trecute vizita poliţiştilor de la Arme şi a mascaţilor de la trupele speciale, după ce aceştia au putut obţine mandate de percheziţie în baza unor informaţii cum că cei vizaţi deţineau ilegal diverse bunuri cu regim special. Descinderile, desfăşurate la două locuinţe din Iveşti şi, respectiv, Hanu Conachi, au confirmat că cei percheziţionaţi încălcau cu vârf şi îndesat legea.

"Polițiștii au ridicat un pistol tip revolver, un pistol airsoft, un pistol de asomare și 3.500 capse de inițiere, un cuțit de tip baionetă prevăzut la mâner cu un filet, 56 litri de produse pentru protecția plantelor și 20 kg  produse de protecția plantelor, neomologate în România, provenite din Belgia și Franța, precum și 1.396 de petarde din categoria a II-a", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cele două persoane sunt cercetate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, operaţiuni ilegale cu obiecte pirotehnice şi operaţiuni cu produse de protecţia plantelor neautorizate. Potrivit informaţiilor noastre, unul dintre suspecţi are la activ o condamnare de circa 10 ani în străinătate, după ce a împuşcat un om.

 

Citit 5396 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.