Poliţiştii au dat târcoale bisericilor! Iată ce misiune au avut oamenii legii!

Poliţiştii au dat târcoale bisericilor! Iată ce misiune au avut oamenii legii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Enoriaşii a trei biserici din centrul municipiului au avut parte de o experienţă mai puţin obişnuită pentru o zi de duminică. Credincioşii au avut posibilitatea ca la ieşirea de la slujbă să dea nas în nas cu poliţiştii, care le-au răpit câteva minute pentru a le explica câteva noţiuni importante, menite să îi scutească de neplăceri grave. Pentru că majoritatea victimelor escrocheriilor prin telefon sunt persoane vârstnice, agenţii de Proximitate de la Secţia 5 au fost la "Sf. Haralambie", "Sfinţii Împăraţi" şi Catedrală şi le-au împărţit pliante cu sfaturi cetăţenilor, cu care au discutat despre metodele folosite de hoţii care vor să îi înşele cu mesaje alarmiste.  Poliţiştii i-au sfătuit pe enoriaşi să verifice orice informaţie prin care li se solicită să trimită bani prin terţi unor rude, să nu trimită coduri de reîncărcare electronică unor persoane străine, să nu dea crezare veştilor prin care sunt anunţaţi că sunt câştigătorii unor concursuri la care nu au participat şi să nu achite niciodată în avans sume de bani pentru ridicarea pretinselor premii.

Citit 1583 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2013 17:30

3 comentarii

 • postat de ANDRICEL VESTIT
  Marți, 11 Iunie 2013 22:37
  dragi politisti sfatuiti enoriasi sa nu m-ai dea spaga la escroci de popi, k au buzunare pana la coate;,,,popa slab nu am vazut pana acum !!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de kiki
  Marți, 11 Iunie 2013 22:30
  Raspuns la intrebarea lui Ion: (o fi buna si asta dar de bunul simt al popilor cand va ocupati?)
  Cand vei invata sa scrii corect in limba materna.
  Pana atunci renunta sa mai scrii pe forumuri pentru ca si tu ii duci la disperare pe cei care nu au alta vina decat ca doresc sa citeasca niste comentarii de calitate trimise pe forumul ziarului Viata Libera.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Marți, 11 Iunie 2013 10:28
  Dau sa citesc repede articolul in speranta ca politistii de la Proximitate o fi amendat vreun popa slab de urechi (?) si cu obrazul gros urla in curte bisericii, cu statia de amplificare data la maxim, in disperarea vecinilor care n-au decat vina ca sunt vecini cu amintita biserica. Cand colo, ei impart fluturasi (tipariti la imprimeria ros-galbena?). O fi buna si asta dar de bunul simt al popilor cand va ocupati?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.