UPDATE | VIDEO: Un tânăr a căzut de la o înălţime de 17 metri. Bărbatul a decedat la spital
Foto: Foto: Liviu Ghinea

UPDATE | VIDEO: Un tânăr a căzut de la o înălţime de 17 metri. Bărbatul a decedat la spital
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE - Muncitorul în vârstă de 24 de ani, care a căzut de la o înălţime de aproximativ 17 metri, a decedat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.


Un tânăr de 24 de ani a căzut, în această după-amiază, de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ 17 metri, în timp ce lucra la faţada unui bloc din zona Trei Star.

Bărbatul încerca să coboare de pe schela pe care lucrase toată ziua, însă în momentul în care și-a dat jos hamul protector s-a dezechilibrat și a căzut. Tânărul a fost transportat de urgență la spital cu o mașină  particulară, martorii luând hotărârea de a nu mai aștepta salvarea. Poliția a blocat accesul pe strada Roșiori, deoarece rafalele puternice de vânt au destabilizat schela, ce riscă să se prăbușească peste mașinile și magazinele din jur.

La fața locului și-au făcut apariția și inspectorii din cadrul ITM Galați. ”Analizăm în acest moment modul în care s-a produs accidentul și vom stabili cine se face vinovat pentru această tragedie”, a declarat Viorel Dumitru, inspector în cadrul ITM Galați. 

La spital, victima a fost resuscitată întrucât a fost adusă în stop cardiorespirator, medicii care l-au diagnosticat cu multiple traumatisme la cap şi torace îl suspectează pe tânăr şi de o ruptură de ficat. Motiv pentru care au decis să-l introducă imediat în sala de operaţie. 

Potrivit surselor medicale din cadrul Spitalului de Urgenţă, şansele de supravieţuire ale muncitorului rănit sunt minime.

Citit 6023 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 10:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.