Şi eu vreau să fiu vedetă!

Şi eu vreau să fiu vedetă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Montanii Mili şi Bubu şi căţeluşa Missi sunt marii învingători ai concursului „Şi eu vreau să fiu vedetă!” organizat de Viaţa liberă şi Fundaţia ROLDA, cu sprijinul clinicii Veti-Med.

La startul competiţiei noastre s-a aliniat nu mai puţin de 25 de animăluţe. Votul a fost unul strâns, dar, aşa cum am spus în regulament, cele mai votate trei animale vor deveni vedete în ziarul „Viaţa liberă”.

Fiecare din cele trei, în ordinea numărului de voturi primite, va câştiga câte un premiu în valoare de 100 de lei oferit de Fundaţia ROLDA, constând în produse alese din cabinetul veterinar al dr. Cornel Gingăraşu. Nu poate fi premiat un alt animal decât cel din fotografia declarată câştigătoare.

Primul în ordinea clasării este Motanul Mili, care, deşi e negru tuci, le aduce noroc tuturor. Monica Bordea, stăpâna lui, ştie de ce, la fel ca şi cei 2.248 de votanţi care i-au adus un record de 11.180 de puncte.

Missi, domnişoara bichon în vârstă de un an şi zece luni, o veritabilă floare printre flori, şi-a adjudecat poziţia a doua cu 1.813 de votanţi şi 9.038 de puncte. „Tăticul ei”, Andrei Cornel, este mândru de răsfăţata lui.

Bubu, un motan european în vârstă de şase ani, salvat chiar de dr. Gingăraşu, a cucerit simpatia a 1.097 de votanţi, a acumulat 5.472 de puncte şi a urcat pe podium. Lidia Chirilă, stăpâna lui, l-a salvat de pe străzi pe Bubu, dar şi pe „fratele” de conjunctură, Sose.

Pe cei trei câştigători, împreună cu stăpânii lor, şi evident cu actul de identitate şi carnetul de sănătate al animalului, îi aşteptăm luni, la ora 12.00, la redacţie, pentru premiere.

Îi felicităm pe toţi participanţii la concurs şi le dorim să fie sănătoşi şi să-şi bucure stăpânii iubitori.

Citit 677 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.