Captură de ţigări la Oancea

Captură de ţigări la Oancea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au interceptat ieri un transport de ţigări de contrabandă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie de Frontieră al Judeţului Galaţi, este vorba despre 3.750 pachete cu ţigări marca LM, cu o valoare estimată de către autoritatea vamală la 15.900 lei, care erau destinate comercializării pe piaţa neagră.

„Joi, în jurul orei 3, la Punctul de Trecere al Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 51 ani, care conducea un autocar marca Mercedes înmatriculat în Republica Moldova”.

„Având suspiciuni legate de mijlocul de transport, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse şi nedeclarate în locuri special amenajate din plafonul  autocarului, 3.750 pachete de ţigări LM, cu timbru de Republica Moldova, în valoare de 15.900 de lei”, a declarat Vasile Nastasă, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi. 

Potrivit aceleiaşi surse, marfa, dar şi mijlocul de transport folosit pentru trecerea peste graniţă a ţigărilor au fost confiscate, iar persoana acuzată că ar fi încercat să treacă cu ţigările pe la Oancea a fost sancţionată contravenţional cu o amendă de 10.000 lei.

Citit 1322 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.