Accident în lanţ pe Basarabiei! Iată ce pagube a putut să facă un şofer neatent

Accident în lanţ pe Basarabiei! Iată ce pagube a putut să facă un şofer neatent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un şofer prea grăbit a reuşit, marţi, să facă avarieze grav patru maşini, după ce nu a acordat prioritate. Conducătorul auto, aflat la volanul unei maşini de firmă, a ieşit de pe strada Poşta Veche pe Basarabiei, dar nu a aşteptat ca maşinile care aveau prioritate să treacă şi a ţâşnit pe strada principală, tăind calea unui autoturism care circula regulamentar. Maşina lovită a ajuns pe contrasens, unde a lovit alte două autoturisme, ale căror şoferi nu au avut vreme să evite impactul. Niciunul dintre ocupanţi maşinilor implicate nu a fost rănit, dar pagubele au fost serioase, iar circulaţia, îngreunată câteva zeci de minute.

Citit 3685 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2013 17:21

9 comentarii

 • postat de Firma
  Joi, 20 Iunie 2013 08:40
  Di cate stiu, toate masinile sunt "de firma". Adica sunt fabricate de o firma constructoare de masini.
  0
  1
  Raportează
 • postat de cititor...dar cred ca renunt
  Miercuri, 19 Iunie 2013 23:23
  Doamne Dumnezeule, d-ra ziarist...mai citeste odata articolul si vezi daca poti. Grea-i gramatica asta..vocabularul...si mai greu este sa intri sa corectezi, mai ales ca ti-au mai atras atentia cititorii. Jaaaaaaaaaaaleeeeeeee
  0
  1
  Raportează
 • postat de un cititor ocazional
  Miercuri, 19 Iunie 2013 14:40
  @ carcotasule, "ale caror soferi" este vorba de ele, autoturismele...deci corect scris :))
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 19 Iunie 2013 12:32
  Mai si copii pozele de pe saituri de socializare. si nu prea ai dreptate victima a fos un sofer.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Florica
  Miercuri, 19 Iunie 2013 10:00
  Drum de tara, sau drum de oras...acorzi prioritate,te opresti la stop sau cedezi trecerea! Respecti regulile de circulatie! Nu le respecti....oare esti sofer cu scoala facuta? Sau ce esti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nelu Circulistu platitor de taxe
  Miercuri, 19 Iunie 2013 09:52
  Strada Basarabiei,drum forestier sau drum de tara este prea mult spus,ptr.ca eu am mers pe astfel de drumuri si arata mult mai bine,dar de ce ne contrariem atata ca din avion nu se vede,vedem doar noi cei care suntem obligati cate o data sa circulam pe o astfel de strada(ca sa nu fim rai este totusi o strada din mun.Galati unde avem si un primar nou nout ales)si care ar putea din atatea taxe si impozite incasate sa rupa de undeva si cu o bascula de asfalt s-ar putea astupa macar gropile cele mai mai si macar pe portiunea dintre str.Traian si B-dul G.Cosbuc !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Larry2
  Miercuri, 19 Iunie 2013 09:05
  Ala e drum forestier...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Miercuri, 19 Iunie 2013 08:43
  Apoi mai fratilor ma mir ca pe strada asta "asfaltata" cu grenada nu se intampla accidente mult mai dese si mai grave. Eu unu am vazut cateva posibile accidente evitate in ultima clipa, cand unii soferi incearca sa evite craterele aparute in asfalt si daca nu esti atent poate rezulta un adevarat carambol, mai ales la orele de varf. Oare tot orasul asta e condus ce chiori si idioti sau nimeni dintre ei nu are atata sange in instalatie incat sa-i traga la raspundere pe cei care sunt raspunzatori de calitatea strazilor din oras si pun in pericol viata atator oameni cu nenorocirea aia de strada, si nu poti zice ca e o nu stiu ce ulita de la tara sau o straduta din spatele blocurilor, ci o artera foarte importanta a orasului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cârcotașul
  Miercuri, 19 Iunie 2013 08:36
  Așteptăm erată,doamnă jurnalist...poză de 25 cm, articol(pretențios spus!)de numai 5 cm,adică 6 rânduri,fix 4 fraze și în fiecare frază cel puțin câte o ”perlă” : ”...a reușit marți să facă avarieze...” ; repetăm supărător cuvântul ”mașină” în fraza a doua, de sinonime ați auzit? ; ”...ale căror șoferi...” -- șoferii,stimată doamnă sunt de genul masculin,deci ”ai căror”,nu ”ale”! ; în ultima frază adăugați încă un ”i” ocupanților mașinilor că ”e mai mulți!” și scoateți virgula dintre ”circulația îngreunată” că n-are ce căuta acolo! În rest e bine...ați reușit să ”picați” la proba scrisă de limba și literatura română...că tot suntem în plin examen de maturitate! Vă salutăm călduros din Tecuci!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.