Ministrul Dan Nica: „Prioritatea o reprezintă reconstrucţia rapidă a infrastructurii”

Ministrul Dan Nica: „Prioritatea o reprezintă reconstrucţia rapidă a infrastructurii”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul pentru Societatea Informaţională, Dan Nica, a declarat, joi seară, că o echipă a Companiei Naţionale de Investiţii se va deplasa la Galaţi „pentru a putea dispune măsurile necesare pentru refacerea drumurilor şi podurilor, care au fost serios afectate în această perioadă”.

„Prioritatea o reprezintă reconstrucţia rapidă a infrastructurii distruse. Cei din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii au deja două lucrări de la inundaţiile de acum două spătămâni, de la Suceveni şi Gohor”, a afirmat Dan Nica.

Potrivit acestuia, în unele zone apa care a invadat localităţile a avut chiar şi doi metri. „Amploarea acestui sinistru a fost cum nu am mai văzut-o, a fost un val de apă care a depăşit doi metri înălţime am apreciat, care la Cuca a avut peste 200 metri lăţime”, a spus Nica.

Citit 999 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2013 21:39

1 comentariu

 • postat de nelu doana
  Vineri, 13 Septembrie 2013 11:41
  5.13.141.***
  NICA un golan care nu a facut nimic ptr jud GALATI. s-a ocupat impreuna cu imbecilul de ARFIRE fost primar la Tg. bujor sa angajeze baietii lui ADRIAN DAJBOC la ISU si JANDARMERIEI si pe cel al secretarei DIN PRIMARIA BUJORU la ACADEMIA DE POLITIE. mai departe trageti d-stra o concluzie
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.