Ministrul de Interne, Radu Stroe, a sosit la Galaţi/ Demnitarul va analiza modul în care s-a acţionat în judeţ

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a sosit la Galaţi/ Demnitarul va analiza modul în care s-a acţionat în judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 12:15 Ministrul de Interne a sosit la Prefectura Galaţi, iar în acest moment participă la o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Radu Stroe a precizat că va analiza modul în care au fost distribuite ajutoarele către sinistraţi şi modul în care echipele de intervenţie  au acţionat. Există semnale potrivit cărora în unele dintre localităţile gălăţene nu au sosit încă ajutoare alimentare.


Potrivit unor surse neoficiale, Radu Stroe, ministrul de Interne, urmează să sosească în judeţul Galaţi. Demnitarul va efectua o deplasare în comunele grav afectate de inundaţii pentru a trasa noi sarcini forţelor de ordine aflate în teren şi pentru a coordona o serie de acţiuni.

Citit 900 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 15:43

2 comentarii

 • postat de neagu
  Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 18:09
  92.80.145.***
  Din pacate nu vor "cadea capetele" alesilor nostri, chiar daca unii dintre ei chiar se fac vinovati pana la un punct de aceste nenorociri..... ei au fost alesi si cu ei ne vom mai manca amarul inca aproape 3 ani de zile de-acum incolo. Poate cativa functionari, mai mari sau mai mici, pe ici pe colo, sa fie demisi, in rest va fi la fel ca si inainte. Numai ca la fel ca inainte nu va mai putea fi nicidecum pentru amaratii care au ramas pe drumuri in pragul iernii. Si ma cutremur cand ma gandesc la familia micutei din Cudalbi. Dumnezeu sa le dea putere sa mearga mai departe, ca alesii nostri nu sunt in stare, sau au alte preocupari.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cetatean
  Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 13:52
  92.84.126.***
  incep sa se calce pe bombeuri unii pe altii ,strategiile trebuiau facute de mult si aplicate in teren . din ce scrie presa se pare ca totul trebuie luat de la zero . Sa vedem ce capete vor cade ca nu este Dumnezeu singurul vinovat .
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.