Vine iepuraşul

Vine iepuraşul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă” şi Volmer’S Design vă pun imaginaţia la încercare. Vreţi să vă distraţi şi să îi amuzaţi şi pe alţii?

Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., poze cu iepuraşi: poze de la serbare cu copii costumaţi în iepuraşi, poze de tineri ca vârstă sau ca spirit costumaţi în iepuraş, iepuraşul de acasă de pluş sau de ciocolată.

Orice "urecheat" care ne poate aduce zâmbetul pe buze se poate înscrie în concursul nostru.

Primii trei care vor strânge cele mai multe zâmbete (şi voturi) vor fi cei premiaţi.  Premiile sunt oferite de VOLMER´S Design şi constau în bijuterii cu modele unicat, realizate de doi designeri de frumos: Rodica şi Marius Georgescu-Volmer.

Premiile pot fi vizionate pe site-ul www.viaţa-libera.ro. Mai multe modele de bijuterii puteţi vedea în magazinul de pe str. Domnească nr. 18, sau online la adresa: www.volmersbijuteriiunicat.com.

Toate pozele primite pe mail vor fi postate pe site-ul „Vieţii libere”, iar de pe data de 6 aprilie dăm startul la vot on-line! Rugaţi-vă prietenii să vă voteze “iepuraşul” înscris în competiţie, până pe data de 16 aprilie. .

Atenţie, puteţi vota doar o singură dată de pe acelaşi calculator, în caz contrar poza va fi descalificată.

Pe 17 aprilie vor fi anunţaţi câştigătorii şi se vor înmâna premiile. Mult succes!

Citit 1157 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.